LG Watch Urbane 2nd Edition lansat oficial, vine cu Android Wear şi conectivitate celulară independentă

Autor:  | Publicat în:  LG 957 ori
<b>LG Watch Urbane 2nd Edition lansat oficial, vine cu Android Wear şi conectivitate celulară independentă</b>Google a anunţat recent suportul pentru conectivitate celulară independenta pe ceasurile cu Android Wear şi deja vedem un prim model cu o astfel de funcţie lansat oficial. E vorba despre LG Watch Urbane 2nd Edition, pe care &icirc;l puteţi admira mai...

Google a anunţat recent suportul pentru conectivitate celulară independenta pe ceasurile cu Android Wear şi deja vedem un prim model cu o astfel de funcţie lansat oficial. E vorba despre LG Watch Urbane 2nd Edition, pe care îl puteţi admira mai jos.

Produsul debutează în magazine în această lună şi poate fi folosit pentru a trimite mesaje şi telefona, chiar şi fata a fi sincronizat la un smartphone. Smartwatchul vine cu 3 butoane fizice pe o parte, un ecran de 1.38 inch, cu rezoluţie de 480 x 480 pixeli şi o baterie de 570 mAh. Aceasta ar trebui să ofere 1.5, maxim 2 zile cu o singură încărcare.

LG Watch Urbane 2nd Edition

Vor exista şi funcţii speciale ce îi permit acestui ceas să trimită mesaje asociate cu numărul smartphone-ului vostru şi să fie sincronizat cu telefonul, chiar dacă se afla la o mare distanţă de acesta. Noul smartwatch costă 499.99 dolari, vine cu un corp din oţel inoxidabil, panou P-OLED pentru ecran şi se poate conecta atât la terminale Android, cât şi iOS.

LG Watch Urbane 2nd Edition

LG Watch Urbane 2nd Edition

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×