LG Watch Urbane 2nd Edition lansat oficial, vine cu Android Wear şi conectivitate celulară independentă

Autor:  | Publicat în:  LG 914 ori
<b>LG Watch Urbane 2nd Edition lansat oficial, vine cu Android Wear şi conectivitate celulară independentă</b>Google a anunţat recent suportul pentru conectivitate celulară independenta pe ceasurile cu Android Wear şi deja vedem un prim model cu o astfel de funcţie lansat oficial. E vorba despre LG Watch Urbane 2nd Edition, pe care &icirc;l puteţi admira mai...

Google a anunţat recent suportul pentru conectivitate celulară independenta pe ceasurile cu Android Wear şi deja vedem un prim model cu o astfel de funcţie lansat oficial. E vorba despre LG Watch Urbane 2nd Edition, pe care îl puteţi admira mai jos.

Produsul debutează în magazine în această lună şi poate fi folosit pentru a trimite mesaje şi telefona, chiar şi fata a fi sincronizat la un smartphone. Smartwatchul vine cu 3 butoane fizice pe o parte, un ecran de 1.38 inch, cu rezoluţie de 480 x 480 pixeli şi o baterie de 570 mAh. Aceasta ar trebui să ofere 1.5, maxim 2 zile cu o singură încărcare.

LG Watch Urbane 2nd Edition

Vor exista şi funcţii speciale ce îi permit acestui ceas să trimită mesaje asociate cu numărul smartphone-ului vostru şi să fie sincronizat cu telefonul, chiar dacă se afla la o mare distanţă de acesta. Noul smartwatch costă 499.99 dolari, vine cu un corp din oţel inoxidabil, panou P-OLED pentru ecran şi se poate conecta atât la terminale Android, cât şi iOS.

LG Watch Urbane 2nd Edition

LG Watch Urbane 2nd Edition

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×