MediaTek lansează un nou chipset pentru purtabile, smartwatchuri, brățări: MT2601

665 ori
<b>MediaTek lansează un nou chipset pentru purtabile, smartwatchuri, brățări: MT2601</b>MediaTek a anunțat un nou chipset astăzi, modelul MT2601 destinat purtabilelor, inclusiv smartwatchuri și brățări de fitness. E vorba despre gadgeturi cu Android Wear la bord, după cum anunța chiar producătorul de procesoare. &nbsp; După...

MediaTek a anunțat un nou chipset astăzi, modelul MT2601 destinat purtabilelor, inclusiv smartwatchuri și brățări de fitness. E vorba despre gadgeturi cu Android Wear la bord, după cum anunța chiar producătorul de procesoare.

După implicarea activă a celor de la Intel în același segment, era de așteptat ca rivalii săi să răspundă provocării în zona smartwatchurilor. MediaTek MT2601 oferă aceleași funcții precum chipseturile rivale, dar în același timp implementând cu 41.5% mai puține componente și un consum mai redus. Designul sau aduce și costuri mai scăzute de producție, o mărime scăzută a PCB-ului (printed circuit board) și o viață mai lungă a bateriei.

MT2601 este un dualcore ARM Cortex A7 de 1.2 GHz, cu GPU Mali 400 MP și aduce suport pentru rezoluție qHD. El poate interacționa cu senzori externi și suporta conectivitate Bluetooth. Producția în masă a acestui chipset a debutat deja și îl așteptăm pe acest CPU pe viitoare ceasuri cu Android Wear. Suntem tare curioși legat de consumul sau mai ales.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×