Varianta de culoare albă a lui BlackBerry Passport disponibilă la QuickMobile

882 ori
<b>Varianta de culoare albă a lui BlackBerry Passport disponibilă la QuickMobile</b>După ce inițial BlackBerry Passport a debutat la noi în țară doar în varianta de culoare neagră, începând de astăzi terminalul în cauză poate fi regăsit și pe alb prin intermediul celor de la QuickMobile.ro, retailer ce afișează un preț...

După ce inițial BlackBerry Passport a debutat la noi în țară doar în varianta de culoare neagră, începând de astăzi terminalul în cauză poate fi regăsit și pe alb prin intermediul celor de la QuickMobile.ro, retailer ce afișează un preț de 3.299 lei pentru această versiune.

Pe lângă pachet-ul hardware de top pe care îl aduce modelul Passport, acesta este totodată și un produs foarte ieșit din comun prin prisma designului său care combină un display touchscreen de 4.5 inch și o tastatură Qwerty cu rol de trackpad pentru navigarea prin meniu sau e-mailuri.

Dacă încă nu ați urmărit recenzia acestui nou hit marca BlackBerry, aflați că atât materialul text, cât și cel video este disponibil aici. Care variantă a lui BlackBerry Passport vi se pare mai atractivă, cea neagră, roșie, sau albă?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×