Tag Heuer va crea propriul smartwatch, șeful companiei s-a răzgândit cu privire la antipatia față de Apple Watch

730 ori
<b>Tag Heuer va crea propriul smartwatch, șeful companiei s-a răzgândit cu privire la antipatia față de Apple Watch</b>Tag Heuer nu părea impresionată de Apple Watch și de smartwatchuri în general, cu câteva luni în urmă, dacă ne luăm după declarațiile șefului său. Jean-Claude Biver este șeful secțiunii ceasuri a producătorului de bunuri de lux LVMH (Louis...

Tag Heuer nu părea impresionată de Apple Watch și de smartwatchuri în general, cu câteva luni în urmă, dacă ne luăm după declarațiile șefului său. Jean-Claude Biver este șeful secțiunii ceasuri a producătorului de bunuri de lux LVMH (Louis Vuitton Moet Hennessy), care integrează Tag Heuer.

Biver spunea că Apple Watch a prea feminin și că nu are sex appeal, imediat după ce produsul Apple a fost anunțat. Acum el ar fi declarat recent că intenționează să poarte un astfel de ceas. Bloomberg are un articol în care arată că Tag Heuer are și planuri pentru un smartwatch propriu, dar va trebui să îl producă în afară Elveției, deoarece nu au tehnologia necesară acolo.

Această abordare e ciudată, pentru că toate ceasurile Tag Heuer au celebrul imprimeu "Swiss Made", iar tehnologia americană ar știrbi din prestigiu. Aparent, acest titlu de "produs în Elveția" se acordă dacă 50% dintre componentele unui ceas sunt fabricate în țara ciocolatei și neutralității. șeful Tag Heuer a declarat că în Elveția nu pot fi produse procesorul, memoria, ecranul sau aplicațiile, deci va trebui să apeleze la tehnologie din Silicon Valley.

Mai nou Jean-Claude declară și că Apple Watch e "o realizare incredibilă", după ce în septembrie afirma că pare desenat de un student în primul an la Design.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×