ZTE își confirmă prezența la târgul de tehnologie MWC 2017; va aduce un nou smartphone din gama Nubia

768 ori
<b>ZTE își confirmă prezența la târgul de tehnologie MWC 2017; va aduce un nou smartphone din gama Nubia</b>La târgul de tehnologie Mobile World Congress din acest an, va fi prezent și producătorul chinez ZTE. Deși nu va avea un eveniment dedicat, firma pare că va lansa un nou smartphone din seria Nubia, fiind sugerat debutul modelului Nubia Prague S2.

Ne mai despart doar câteva zile de startul târgului de tehnologie Mobile World Congress din acest an, show ce are loc în Barcelona în perioada 27 februarie - 2 martie. ZTE este una dintre companiile ce astăzi își confirmă prezența și care totodată dezvăluie faptul că va lansa un nou smartphone din seria Nubia (după cum se poate remarca și pe baza invitației de mai jos).

ZTE

Mai toate zvonurile par să indice faptul că Nubia Prague S2 va fi terminalul pregătit pentru târgul spaniol, un telefon ce ar urma să adopte un design atractiv și dotări high-end. Nu avem prea multe detalii despre acest dispozitiv, dar ne putem aștepta la un display FHD, la 4 sau 6 GB memorie RAM și la un procesor Qualcomm de nouă generație la interior.

Spre deosebire de alte companii care vor desfășura evenimente speciale pentru lansarea noilor dispozitive, ZTE a decis să prezinte direct noutățile la standul din cadrul MWC. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×