Misfit anunță ceasul analog Phase; aduce funcții smart la pachet și o baterie ce promite o autonomie de 6 luni

1.021 ori
<b>Misfit anunță ceasul analog Phase; aduce funcții smart la pachet și o baterie ce promite o autonomie de 6 luni</b>Compania Misfit anunță astăzi lansarea unui ceas analog cu funcții smart la pachet, model numit Phase și reprezentat în imaginile de mai jos. Acesta vine cu funcții de monitorizare a activităților sportive și cu posibilitatea de a primi notificări sub

Firma americană Misfit anunță astăzi lansarea unui ceas analog care beneficiază de funcții smart, păstrându-se în mare design-ul atribuit unui purtabil clasic. Acesta se numește Misfit Phase și este disponibil în 6 variante de culoare care se diferențiază fie prin nuanța adoptată de cadranul metalic, fie de către cureaua din piele sau silicon ce sosește alături. 

Misfit Phase

Aflați că ceasul oferă certificare pentru rezistența la apa de până la 5 ATM, și faptul că bateria pe care o regăsim la interior promite o autonomie de până la 6 luni (fiind vorba aici despre o unitate care odată epuizată trebuie înlocuită cu o alta nouă, exact ca în cazul ceasurilor obișnuite). Misfit Phase oferă funcții precum monitorizarea numărului de pași, a distanței parcurse, dar și a caloriilor consumate și a calității somnului.

Misfit Phase

Avem un buton smart ce ne permite să controlăm diverse device-uri smart din casă, sau să folosim ceasul pe post de telecomandă pentru realizarea de fotografii cu smartphone-ul. Vom primi alerte sub forma unor vibrații pe ceas odată ce recepționăm mesaje sau apeluri pe smartphone, iar un extra feature este acela ce ne permite controlul player-ului audio de pe telefon. Acest ceas costă 175 dolari și va fi disponibil la precomandă din data de 7 noiembrie.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×