Noua generație Samsung Galaxy A5 este certificată de TENAA; aflăm specificațiile sale hardware

Autor:  | Publicat în:  Samsung 848 ori
<b>Noua generație Samsung Galaxy A5 este certificată de TENAA; aflăm specificațiile sale hardware</b>De ceva timp știm faptul că sud-coreenii de la Samsung ne pregătesc lansarea noii generații de terminale Galaxy A3, A5, dar și A7, smartphone-uri metalice din categoria mid-range. Astăzi ni se dezvăluie faptul că modelul Galaxy A5 (2016) tocmai ce...

De ceva timp știm faptul că sud-coreenii de la Samsung ne pregătesc lansarea noii generații de terminale Galaxy A3, A5, dar și A7, smartphone-uri metalice din categoria mid-range. Astăzi ni se dezvăluie faptul că modelul Galaxy A5 (2016) tocmai ce a fost certificat de către TENAA, cu doar câteva zile după certificarea primită din partea FCC. 

Cu această ocazie avem șansa să aflăm specificațiile sale hardware, dar și admira o serie de fotografii. Din documentele TENAA iese la iveală că telefonul vine cu display AMOLED Full HD de 5.2 inch, procesor octa-core de 1.7 GHz, cu 2 GB memorie RAM și cu Android 5.1.1 Lollipop ca sistem de operare.

Acest model vine cu 16 GB memorie internă + slot microSD de până la 128 GB, cu suport 4G LTE și cu un senzor frontal de 5 megapixeli. Camera foto principală va fi o unitate de 8 sau 13 megapixeli însoțită de un bliț LED. Ca și dimensiuni, avem parte de un terminal cu grosime de 6.9 mm și greutate de 145 grame. Ținând cont de aceste certificări, ne-am putea aștepta ca telefonul să devină oficial în următoarele săptămâni.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×