Muzeul Toshio Kashio din Japonia organizează zilele acestea o expoziție a celor mai vechi ceasuri Casio; este prezent și primul ceas cu calendar din lume

1.600 ori
<b>Muzeul Toshio Kashio din Japonia organizează zilele acestea o expoziție a celor mai vechi ceasuri Casio; este prezent și primul ceas cu calendar din lume</b>&Icirc;ncep&acirc;nd de ieri, 10 iunie, &icirc;n cadrul muzeului Toshio Kashio Memorial Foundation se va organiza o expoziție a celor mai vechi ceasuri Casio din lume, locație unde sunt prezente și primele dispozitive inteligente ce ne ofereau funcții...

Începând de ieri, 10 iunie, în cadrul muzeului Toshio Kashio Memorial Foundation se va organiza o expoziție a celor mai vechi ceasuri Casio din lume, locație unde sunt prezente și primele dispozitive inteligente ce ne ofereau funcții ca și - calendar, posibilitatea de înregistrare audio, sau măsurare a pulsului.

Aflați că muzeul Toshio Kashio este practic o casă memorială a inventatorului cu același nume ce în 1957 a dezvoltat primul computer compact împreună cei 3 frați ai săi numiți Tadao, Kazuo și Yukio. Ulterior, aceștia au pus bazele companiei Casio Computer Co. LTD spre sfârșitul aceluiași an.

Casio CD-40

Printre modelele de ceasuri afișate în acest moment la muzeu, se numără peste 30 de unități care datează încă de prin anii 1970. Unul dintre acestea este și Casio QW02-10, un ceas care la acea vreme era un soi de purtabil inteligent datorită faptului că primeam la pachet o funcție de calendar automat.

Casio CMD-10

Cu 10 ani mai târziu, Casio lansa modelul CD-40, ceas ce oferea posibilitatea de salvare și memorare a 10 nume și numere de telefon. Mai apoi, în 1993 se lansa Casio CMD-10, un produs ce aducea o funcție pe care astăzi o avem pe majoritatea telefoanelor noastre, și anume posibilitatea de schimbare a canalelor TV.

Casio WMP-1

Inovația celor de la Casio a continuat în 2000, an în care pe piață sosea ceasul WMP-1, dispozitiv care oferea în premieră posibilitatea de playback audio. Cum vi se par aceste modele aduse pe piață acum mult timp de către cei de la Casio? Dețineți un produs al companiei japoneze?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×