Niantic, creator Pokemon GO lucrează la propriile sale purtabile, printre care se numără şi Nex Band

902 ori
<b>Niantic, creator Pokemon GO  lucrează la propriile sale purtabile, printre care se numără şi Nex Band</b>Un nume cu greutate din lumea jocurile se pare că plănuiește să intre și pe piața dispozitivelor purtabile anul viitor, numele cu pricina fiind Niantic. Producătorul titlului Pokemon Go ar urma să lanseze o serie de brățări fitness

Niantic, creatorul lui Pokemon GO lucrează acum la propriile purtabile, brăţări şi smartwatch-uri, aparent acesta fiind şi motivul pentru care aplicaţia Pokemon GO pentru Apple Watch nu a debutat încă. Niantic a amânat acel proiect pentru a se axa pe produse hardware deocamdată.

Luna viitoare vom asista la debutul unei noi brăţări, care va primi şi licenţa şi brandingul pentru jocurile Ingress şi Pokemon GO. Brăţara e cunoscută ca Nex Band şi seamănă foarte mult cu un produs cunoscut ca Nex Band Evolution, care primise o campanie de crowdfunding cu câteva luni în urmă. Campania a dispărut, iar Niantic a intrat probabil pe fir şi a cumpărat proiectul cu totul.

A urmat un rebranding şi o versiune actualizată a brăţării Nex, cunoscut că Nex Evolution, care a primit teaserul video de mai sus. Purtabilul e interesant în ideea că diferă de un FitBit, Misfit sau Pebble, având 5 mini ecrane touch, cu LED-uri multicolore şi notificări şi iconuri custom asociate jocurilor Niantic. Primim şi o viaţă a bateriei de 4 zile şi funcţii de fitness tracking.

Problema e că se pune multă presiune pe Niantic să lanseze aplicaţia de Apple Watch Pokemon GO, care ar avea funcţii similare cu propria brăţara, iar compania trebuie să aleagă între parteneriatul cu Apple şi succesul propriului produs.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×