Următorul purtabil Samsung se va numi Gear Fit Pro; sud-coreenii primesc un trademark pentru acest nume

1.111 ori
<b>Următorul purtabil Samsung se va numi Gear Fit Pro; sud-coreenii primesc un trademark pentru acest nume</b>Pentru că noile smartwatch-uri Gear S3 sunt pe piață doar de câteva luni, Samsung își concetrează atenția acum către actualizarea brățării fitness Gear Fit 2. Descoperim faptul că fix pe data de 26 ianuarie, adică ieri, sud-corenii au înregistrat denumire

Sud-coreenii de la Samsung au adus anul trecut la IFA și noile smartwatch-uri Gear S3, produse foarte arătoase ce se bucură de aprecierea publicului. Pentru că acest segment de ceasuri inteligente este acoperit, Sammy își concentrează acum forța de muncă către actualizarea brățării fitness Gear Fit 2. 

Samsung Gear Fit Pro

După cum ne dezvăluie o listare, Samsung tocmai ce a înregistrat trademark-ul pentru denumirea unui nou purtabil numit Gear Fit Pro. Acesta ar putea fi prezentat în cadrul târgului de tehnologie Mobile World Congress 2017, sau poate în vară când compania urmează a lansa și noua tabletă Galaxy Tab S3.

Rămâne de văzut dacă design-ul se va schimba într-un fel, sau dacă acel Pro din coadă se va referi doar la o actualizare din punct de vedere hardware. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×