Nostalgie la puterea a treia! Apple Watch devine iPod cu această husă concept

1.402 ori
<b>Nostalgie la puterea a treia! Apple Watch devine iPod cu această husă concept</b>Cine s-ar fi gândit vreodată la o husă pentru Apple Watch? Ba chiar una menită să îi aducă extra funcționalități la pachet. Ei bine, fix asta și-a imaginat Joyce Kang, designer care a creat sub forma unui concept o husă care transformă ceasul

Apple a cam casat gama de produse iPod, dar rămân destui nostalgici care să le ducă dorul. Unul dintre aceştia este designerul Joyce Kang, care a creat o husă specială de Apple Watch, care îl transformă fix în legendarul player media. Avem detalii mai jos.

Apple Watch - Husa concept

După cum ştiţi, corpul unui Apple Watch se poate scoate de pe curea şi rămâneţi cu un device ce aduce cu un player media. Designerul a creat ceva care îmi aminteşte de un "jacket" modular de la Modu sau o husă de îmbrăcat controllere de Nintendo Wii. Introduci ceasul înăuntru şi el se va conecta la o interfaţă de control în stil iPod.

Apple Watch - Husa concept

Avem o rotiţă de control, utilă pentru navigare în meniuri şi printre melodii, dar şi un corp masiv, care ar putea de exemplu alimenta bateria ceasului. Vor exista decupaje laterale şi în spate, aşa încât să puteţi accesa butoanele ceasului, dar şi senzorul de puls. iPod-ul acesta aduce şi extra stocare pentru ceas, sau cel puţin ar trebui să o facă, pentru că purtabilul nu oferă nici pe departe atât de mult spaţiu pentru a ţine discografii întregi.

Apple Watch - Husa concept

Ce e drept cu Apple Music şi Internetul omniprezent, nici nu prea e nevoie. Husa are un corp rotunjit şi 3 variante de culoare: bej, alb şi albastru. Pare fabricată dintr-un soi de silicon moale, combinat cu plastic şi cu o porţiune mai rigidă jos. Are şi o cureluşă pentru a îl ţine pe mână. Cred că s-ar cumpara. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×