iPhone Xs apare la orizont în imagini ce par oficiale, alături de el vedem Xs Plus şi Apple Watch Series 4 (Video)

2.247 ori
<b>iPhone Xs apare la orizont în imagini ce par oficiale, alături de el vedem Xs Plus şi Apple Watch Series 4 (Video)</b>Dacă tot am aflat că Apple a confirmat conferinţa sa de presă pentru lansarea de modele iPhone noi pentru 12 septembrie, acum descoperim şi imagini oficiale cu iPhone XS şi iPhone XS Plus. Ele vin de la 9to5Mac şi deşi sunt randări, par să arate fix ca şi

Dacă tot am aflat că Apple a confirmat conferinţa sa de presă pentru lansarea de modele iPhone noi pentru 12 septembrie, acum descoperim şi imagini oficiale cu iPhone XS şi iPhone XS Plus. Ele vin de la 9to5Mac şi deşi sunt randări, par să arate fix ca şi imaginile pe care Apple le furnizează presei.

E vorba aici despre urmaşii lui iPhone X, adică iPhone Xs de 5.8 inch şi iPhone Xs Plus de 6.5 inch, ambele cu panouri OLED. Ambele au breton, o nuanţă aurie întunecată şi acelaşi setup de butoane cunoscut. Nu au buton Home, dar au breton şi Face ID, plus cameră duală. Telefoanele vor împărţi acelaşi procesor Apple A12 şi probabil că varianta de 6.5 inch va avea mai mult RAM.

iPhone Xs

Deja am înţeles că wallpaper-ul cu planeta afişat pe ecran face furori şi toată lumea îl caută (îl găsiți aici). Cât despre lansare, produsele vor fi anunţate pe 12 septembrie şi precomenzile încep pe 14 septembrie, urmând ca telefoanele să fie livrate pe 21 septembrie. Apare în imagini şi Apple Watch Series 4, cu un ecran mai mare, dar pe acelaşi corp ca predecesorii. Şi el vine pe auriu şi dispune de un ecran micro-LED, un WatchOS actualizat şi modificări subtile la butonul Crown şi curele.

Apple Watch Series 4

Toate acestea, plus două modele iPad Pro noi, un Mac Mini şi un MacBook mai ieftin sunt aşteptate pe scenă prezidată de Tim Cook peste nici 2 săptămâni.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×