One (M9) va sosi cu un senzor foto principal de 20 megapixeli, alături de un prim SmartWatch HTC, potrivit Bloomberg

1.243 ori
<b>One (M9) va sosi cu un senzor foto principal de 20 megapixeli, alături de un prim SmartWatch HTC, potrivit Bloomberg</b>Una dintre cele mai de încredere surse atunci când vine vorba despre specificațiile următoarelor smartphone-uri ce urmează a fi lansate pe piață este și Bloomberg, publicație ce astăzi ne dezvăluie informații despre un device foarte așteptat,...

Una dintre cele mai de încredere surse atunci când vine vorba despre specificațiile următoarelor smartphone-uri ce urmează a fi lansate pe piață este și Bloomberg, publicație ce astăzi ne dezvăluie informații despre un device foarte așteptat, și anume HTC One (M9).

Potrivit unei surse familiare cu procesul de dezvoltare al acestui nou terminal, se pare că printre dotările lui One M9 vom primi de această dată un senzor foto principal de 20 megapixeli, componentă ce va fi însoțită și de către o cameră frontală de 4 ultrapixeli pentru captura foto de tip selfie.

De asemenea, aflăm că One M9 va fi similar modelului actual atât la capitolul dimensiune, cât și pe partea de design. Din punct de vedere hardware, vom primi un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 810, tehnologie audio Dolby 5.1. Pe lângă acest smartphone, se vehiculează totodată și lansarea unui prim smartwatch HTC.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×