Telefonul ultra securizat și criptat Blackphone disponibil oficial În România

Autor:  | Publicat în:  Backphone 1.507 ori
<b>Telefonul ultra securizat și criptat Blackphone disponibil oficial În România</b>La câteva zile după ce vă informam&nbsp;că Blackphone, telefonul securizat și criptat a ajuns la precomanda la eMAG.ro, iată că el este lansat oficial în România. Telefonul oferă o protecție sporită față de smartphone-urile standard,...

La câteva zile după ce vă informam că Blackphone, telefonul securizat și criptat a ajuns la precomanda la eMAG.ro, iată că el este lansat oficial în România. Telefonul oferă o protecție sporită față de smartphone-urile standard, criptand convorbirile telefonice, mesajele, mailurile și navigarea pe web.

Handsetul costă 2.649 lei la eMAG.ro și folosește sistemul de operare PrivatOS, bazat pe KitKat într-o versiune modificată. El include o serie de aplicații proprietare Silent Circle, care securizează apelurile telefonice, mesajele și contactele. Alte aplicații de la bordul acestui device păstrează anonimitatea căutărilor de pe Internet, alegerea permisiunilor pe care aplicațiile instalate le au și oferă siguranță sporită conexiunilor wireless.

Telefonul ultra securizat și criptat Blackphone disponibil oficial În România

Blackphone integrează un display IPS de 4.7 inch cu rezoluție HD, vine cu procesor quad core Nvidia Tegra 4i de 2 GHz, 1 GB RAM și 16 GB stocare. Acest model include și slot microSD, cameră foto de 8 MP cu blitz LED și o cameră secundară de 5 MP. El măsoară 9 mm în grosime și cântărește 119 grame. Smartphone-ul mai vine și cu funcția Remote Wipe & Protect și transfer securizat de fișiere.

eMAG.ro are acest model pe stoc și îl puteți comanda de aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×