Extra detalii despre cele 4 camere foto din spatele lui Samsung Galaxy A9s ies la iveală

4.336 ori
<b>Extra detalii despre cele 4 camere foto din spatele lui Samsung Galaxy A9s ies la iveală</b>Pe data de 11 octombrie sud-coreenii de la Samsung plănuiesc lansarea smartphone-ului Galaxy A9s, primul smartphone din portofoliu ce aduce 4 camere foto în spate. Deși am aflat acum câteva zile care este componența acestui modul

Acum că ne-am lămurit care va fi numele oficial al primului smartphone Samsung cu 4 camere foto în spate, acela fiind Galaxy A9s, astăzi este momentul să aflăm câteva detalii extra despre componența acestui modul. Știam încă de acum câteva zile rezoluția în megapixeli a acestor senzori, dar astăzi ies la iveală și informațiile referitoare la diafragma fiecărei camere foto în parte după cum vedeți mai jos.

Ei bine, avem parte de un senzor principal de 24 megapixeli cu deschidere f/1.7 ce ar trebui să facă o treabă bună în condiții de luminozitate scăzută, iar alături găsim și un senzor de 5 megapixeli cu deschidere f/2.2 ce are rolul de a capta informații cu privire la adâncimea câmpului vizual și astfel contribui la obținerea atât de popularului efect bokeh.

  • 24 mpx, deschidere f/1.7 (senzor principal)
  • 5 megapixeli, deschidere f/2.2 (bokeh) 
  • 8 megapixeli, deschidere f/2.4 (wide-angle)
  • 10 megapixeli, deschidere f/2.4 (zoom optic 2x)

Continuăm cu al 3-lea senzor din acest modul, cel de 8 megapixeli cu deschidere f/2.4 și lentile wide-angle care ne va permite realizarea de capturi wide cu clădiri sau peisaje complete. Nu în ultimul rând există senzorul de 10 megapixeli cu deschidere f/2.4 care ne va aduce zoom optic 2x.

Primim astfel câte o cameră pentru fiecare tip de fotografiere, de la cea standard, la bokeh, wide, respectiv zoom, o idee deloc rea ținând cont că avem într-un singur produs toate aceste modalități de captură. Cât despre restul dotărilor, telefonul este așteptat cu procesor Snapdragon 660, 6 GB RAM, 128 GB de stocare, baterie de 3720 mAh și port USB-C. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×