Producătorul elvețian Tissot anunță lansarea unui prim ceas inteligent numit Smart Touch; iată-l în imagini

1.311 ori
<b>Producătorul elvețian Tissot anunță lansarea unui prim ceas inteligent numit Smart Touch; iată-l în imagini</b>&Icirc;n cadrul t&acirc;rgului Baselworld 2016 ce se desfășoară &icirc;n perioada 17 - 24 martie, și producătorul elvețian Tissot și-a anunțat intrarea pe piața de smartwatch-uri. Este vorba despre un prim model din gamă denumit Smart Touch,...

În cadrul târgului Baselworld 2016 ce se desfășoară în perioada 17 - 24 martie, și producătorul elvețian Tissot și-a anunțat intrarea pe piața de smartwatch-uri. Este vorba despre un prim model din gamă denumit Smart Touch, purtabil cu design rugged ce din păcate nu aduce la pachet prea multe funcții smart cum avem pe modele Android Wear.

Aflăm că ceasul se va conecta la smartphone via Bluetooth, acesta urmând a oferi informații despre vreme, dar și navigare GPS. De asemenea, ceasul va fi capabil să observe modificările de fus orar, moment în care se va modifica și ora afișată pe display. Nu în ultimul rând, ni se dezvăluie că ceasul beneficiază de o baterie ceva mai specială.

Tissot Smart Touch

Cei de la Tissot aduc aici un panou solar pentru alimentarea cu energie a ceasului, fiind sugerată o autonomie de aproximativ un an. Se pare că Tissot Smart Touch va fi lansat comercial spre sfârșitul acestui an la un preț ce se învârte în jurul valorii de 1000 dolari.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×