Samsung confirmă ceasul Smartwatch, acesta se afla În producție!

1.979 ori
<b>Samsung confirmă ceasul Smartwatch, acesta se afla În producție!</b>Oficialul Young-hee Lee de la Samsung Mobile a confirmat pentru Bloomberg faptul că un ceas Smart se afla în proces de dezvoltare. Acest vicepreședinte al Samsung a afirmat chiar că acest Smartwatch se afla în proces de dezvoltare de ceva vreme și...

Oficialul Young-hee Lee de la Samsung Mobile a confirmat pentru Bloomberg faptul că un ceas Smart se afla în proces de dezvoltare. Acest vicepreședinte al Samsung a afirmat chiar că acest Smartwatch se afla în proces de dezvoltare de ceva vreme și că "se lucrează din greu" la el.

​

Lee nu a prezentat vreo funcție sau dotare hardware a acestui device, dar putem presupune că vom avea Android pe acest ceas și că el se va conecta la terminalele din seria Galaxy. Samsung și-a mai încercat mâna cu un ceas în trecut și îl puteți vedea în imaginea de mai sus pe S9110, lansat în 2009, dar acesta nu prea a avut succes. și Motorola și Sony au încercat să producă un companion de acest gen în ultimii ani și deși cel Sony era arătos, nu am auzit să fi avut prea mult succes.

Din câte am înțeles dacă veți cumpăra un Sony Xperia Z online de la Orange România primiți și un Smartwatch Sony, dar oferta se aplică pe o perioadă limitată, asta apropos de ceasuri. E posibil ca inițiativa Samsung să aibă de-a face cu zvonurile că și Apple ar pregăti un iWatch, iar sud-coreenii vor să dea replică rapid.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×