Neo N003 e cel mai ieftin telefon 1080p din lume; Iată cum arată!

Autor:  | Publicat în:  Neo 1.988 ori
<b>Neo N003 e cel mai ieftin telefon 1080p din lume; Iată cum arată!</b>Există sute, poate chiar mii de companii producătoare de smartphone-uri în China pe care le-am trece la zona de branduri no name, dar care realizează terminale high end. Printre ele se numără și Neo, care are cel mai ieftin smartphone cu ecran...

Există sute, poate chiar mii de companii producătoare de smartphone-uri în China pe care le-am trece la zona de branduri no name, dar care realizează terminale high end. Printre ele se numără și Neo, care are cel mai ieftin smartphone cu ecran 1080p din lume.

E vorba despre modelul Neo N003, pe care îl puteți admira în imaginea de mai sus. Handsetul va sosi în 2 versiuni, ambele cu procesoare quad core MT6589, ecran de 5 inch 1080p și cameră de 13 megapixeli. Prețul incredibil pentru acest model este de doar 144 de dolari, fie că vă vine să credeți sau nu. Acest preț mă face să mă întreb 2 lucruri:

  • ce sacrificii s-au făcut pentru acet preț? RAM, memorie internă, calitatea materialelor, baterie?
  • să fie acesta prețul real și pentru modelele moderne 1080p direct din fabrică, iar restul suprataxe?

Sunt sigur că peste 2-3 ani vom găsi și terminale Full HD de buget, dar în 2013 un astfel de smartphone este... fascinant.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×