Samsung Galaxy Watch Active 2 ar putea veni cu EKG și detecție a căderii, pentru a rivaliza de la egal la egal cu Apple Watch

892 ori
<b>Samsung Galaxy Watch Active 2 ar putea veni cu EKG și detecție a căderii, pentru a rivaliza de la egal la egal cu Apple Watch</b>Samsung nu vrea să piardă trenul purtabilelor și ar putea să își poziționeze următorul Galaxy Watch Active ca rval pentru Apple Watch. Surse din industrie afirmă că acest smartwatch ar putea să primească funcție EKG

Samsung nu vrea să piardă trenul purtabilelor și ar putea să își poziționeze următorul Galaxy Watch Active ca rval pentru Apple Watch. Surse din industrie afirmă că acest smartwatch ar putea să primească funcție EKG și detecție a căderii, după modelul ceasului Apple.

În ultima vreme am mai văzut alte 2-3 purtabile cu EKG, sau cel puțin așa pretind producătorii lor. Sunt multe procese de aprobare de trecut și mai ales aprobări medicale până să se concretizeze asta. Revenind la Galaxy Watch Active 2, acesta a avut o scăpare recent, care ne prezența schițe ale sale sau randări. Sursele au confirmat pentru Sammobile că noul ceas va aduce o funcție de electrocardiogramă, care îți va permite să verifici ritmul cardiac direct de la încheietură.

Galaxy Watch Active 2

Datele vor putea fi centralizate în aplicația S Health și arătate cardiologului. Noul purtabil va putea și să identifice fibrilațiile atriale și să ofere notificări cu privire la ele. Asta se va întâmpla prin analizarea ritmului cardiac în fundal, notificând utilizatorul cu privire la probleme. Fibrilația atrială este foarte periculoasă, pentru că dacă nu e tratată, poate duce la accident vascular. Se pare și că Samsung va oferi o aplicație dedicată EKG și nu va include funcția în S Health.

Galaxy Watch Active 2

În plus Galaxy Watch Active 2 ar trebui să vina și cu detecție a căderii, probabil pe bază de accelerometru. Funcția e utilă pentru cei în vârstă sau cei care suferă de afecțiuni locomotorii sau neurologice. Senzorii ceasului detectează că utilizatorul a căzut, iar acesta poate solicita asistență cu o singură apăsare pe ecran. Dacă nu se apasă nimic o perioadă de timp, iar persoana nu se mișcă, ceasul sună la 112 automat și la apropiații victimei.

Dacă Samsung nu obține aprobările medicale până la lansarea ceasului, ar putea să îl lanseze fără aceste funcții și să le ofere ulterior ca actualizări software. Noul ceas va fi compatibil cu terminale iOS și Android și ar putea fi prezentat pe 7 august, alături de Galaxy Note 10.

Designul nu ar trebui să fie prea diferit de primul Galaxy Active, iar mărimile ar fi de 40 și 44 mm. O versiune 4G este în cărți. Despre Galaxy Watch 2 cel standard nu știm mare lucru încă. Cred că nu are rost să discutăm aici despre "cine a fost primul" la nivel de EKG și detecție a căderii, ci mai degrabă să ne bucurăm să vor fi salvate vieți și dacă ești posesor de Samsung.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×