Samsung Galaxy Watch Active 2 ni se prezintă într-o randare detaliată; De această dată pe o nuanță de roz

963 ori
<b>Samsung Galaxy Watch Active 2 ni se prezintă într-o randare detaliată; De această dată pe o nuanță de roz</b>Sud-coreenii de la Samsung au în plan ca odată cu lansarea phablet-ului Galaxy Note 10 să prezinte și alte produse, un exemplu fiind ceasul inteligent Galaxy Watch Active 2. Acesta din urmă se lăsa admirat chiar în urmă

Sud-coreenii de la Samsung au în plan ca odată cu lansarea phablet-ului Galaxy Note 10 să prezinte și alte produse, un exemplu fiind ceasul inteligent Galaxy Watch Active 2. Acesta din urmă se lăsa admirat chiar în urmă cu o zi prin intermediul unei randări pentru presă ce ne prezenta varianta pe negru, iar acum grație lui @evleaks avem și o imagine oficială cu ceasul într-o nuanță specială de roz.

Puteți vedea imaginea cu pricina mai sus și după cum se poate observa, pe lângă cadranul vopsit în această culoare avem și o curea de o culoare similară. Pe această versiune remarcăm cât de mari sunt marginile din jurul ecranului. Ne așteptăm la un ecran de 1.1 inch pe varianta de 40 mm, respectiv la unul de 1.3 inch pe versiunea de 44 mm.

De asemenea așteptăm ca acest nou ceas să aducă upgrade-uri interesante, de la o versiune LTE ce va putea realiza apeluri și până la integrarea unui senzor EKG și a unui sistem de detecție a căderii posesorului în cazul unei probleme medicale. Pe data de 7 august aflăm toate detaliile și desigur prețurile de comercializare! 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×