Samsung Galaxy Watch Active 2 apare în câteva fotografii; S-ar putea lansa alături de Note 10 în august

1.543 ori
<b>Samsung Galaxy Watch Active 2 apare în câteva fotografii; S-ar putea lansa alături de Note 10 în august</b>Leak-urile asociate viitoarelor produse Samsung continuă și după ce ieri vedeam fotografii reale cu phablet-ul Galaxy Note 10+, iată că acum avem și imagini cu ceasul Galaxy Watch Active 2 din partea publicației Sammobile

Leak-urile asociate viitoarelor produse Samsung continuă și după ce ieri vedeam fotografii reale cu phablet-ul Galaxy Note 10+, iată că acum avem și imagini cu ceasul Galaxy Watch Active 2 din partea publicației Sammobile. Vedem smartwatch-ul în câteva ipostaze pe seama cărora descoperim un look cu doar puțin schimbat față de varianta predecesor.

Samsung Galaxy Watch Active 2

Se remarcă și elementele hardware precum ecranul circular, dar și microfonul și difuzorul - semn că acest smartwatch va fi capabil să realizeze apeluri. Publicația din spatele acestei scăpări chiar ne dezvăluie detalii cu privire la existența a două variante, una Wi-Fi cu baterie de 237 mAh și o alta LTE ce adoptă o baterie de 340 mAh în schimb.

Samsung Galaxy Watch Active 2

Totodată mai iese la iveală că sistemul de operare rulat în cazul de față este Tizen OS cu interfața One UI 1.5 aplicată peste. Cât despre mărimile în care va sosi acest smartwatch, aflați că este vorba despre modele de 40 mm, respectiv 44 mm. Anunțul va fi făcut cel mai probabil odată cu Galaxy Note 10, adică pe data de 7 august dacă zvonurile se adeveresc.

Samsung Galaxy Watch Active 2

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×