Samsung Galaxy Watch Active 2 se afișează în noi randări, înainte de lansarea programată pe 5 august

910 ori
<b>Samsung Galaxy Watch Active 2 se afișează în noi randări, înainte de lansarea programată pe 5 august</b>Așa cum am aflat în urmă cu doar 2 zile, Samsung Galaxy Watch Active 2 are un debut programat pe data de 5 august - cu doar 2 zile înainte de sosirea lui Note 10. Am văzut câteva imagini cu ceasul de față anterior și chiar aflat

Așa cum am aflat în urmă cu doar 2 zile, Samsung Galaxy Watch Active 2 are un debut programat pe data de 5 august - cu doar 2 zile înainte de sosirea lui Note 10. Am văzut câteva imagini cu ceasul de față anterior și chiar aflat o parte dintre dotările sale, iar acum avem ocazia să îl privim mai în detaliu prin intermediul unor noi randări sosite în online. Smartwatch-ul ni se prezintă aproape din toate unghiurile și îl admirați mai jos! 

Samsung Galaxy Watch Active 2

Noul smartwatch ni se prezintă aici în cele 3 variante de culoare în care va sosi și anume auriu, argintiu și totodată negru. Din fabrică ceasul va sosi echipat cu o curea din silicon în aceeași nuanță cu cea a cadranului, dar există posibilitatea ca separat să fie comercializate și curele din piele sau metal.

Samsung Galaxy Watch Active 2

Nu există un inel rotativ pe cadran, dar speculații sosite în ultima vreme indică faptul că această componentă hardware ar putea fi înlocuită cu un senzor tactil circular în jurul ecranului. Vor exista variante de 44 mm cu ecran de 1.4 inch și de 40 mm cu ecran de 1.2 inch - ambele oferi rezoluție de 360 x 360 pixeli și tehnologie Super AMOLED.

Samsung Galaxy Watch Active 2

La interior am putea avea un procesor Exynos 9110, 768 MB RAM pentru varianta Wi-Fi și 1.5 GB RAM pe varianta LTE. Vom primi și 4 GB stocare flash, conectivitate Bluetooth 5.0 și certificare militară MIL-STD-810. Display-urile sunt protejate de Gorilla Glass și ceasurile dispun de certificare 5ATM pentru rezistența la apa de până la 50 metri adâncime pentru până la 10 minute. 

Lista de dotări nu se oprește aici, asta pentru că avem și senzor EKG la bord, senzor de puls și sistem de detectare a căderii posesorului - moment în care contactele de urgență vor fi apelate automat sau suna la ambulanță. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×