Sony Xperia XA3 Plus se va lansa alături de XA3 în cadrul MWC 2019; Vedem randări comparative între cele două modele

Autor:  | Publicat în:  Sony 809 ori
<b>Sony Xperia XA3 Plus se va lansa alături de XA3 în cadrul MWC 2019; Vedem randări comparative între cele două modele</b>Un detaliu pe care l-am aflat de curând a fost și acela că Sony va lansa mai multe smartphone-uri cu display 21:9 în cadrul târgului de tehnologie MWC 2019 din Barcelona și nu doar pe Xperia Z4. Un exemplu este Xperia XA3

Un detaliu pe care l-am aflat de curând a fost și acela că Sony va lansa mai multe smartphone-uri cu display 21:9 în cadrul târgului de tehnologie MWC 2019 din Barcelona și nu doar pe Xperia Z4. Un exemplu este Xperia XA3 pe care l-am văzut în randări detaliate și ulterior fotografii, iar acum apare și un al 3-lea terminal în ecuație și anume Xperia XA3 Plus care ni se dezvăluie în imagini via winfuture.de.

Xperia XA3 Plus

Aflăm pe această cale faptul că handset-ul de față va avea un ecran de 6.5 inch cu aspect 21:9, în vreme ce varianta standard Xperia XA3 va opta pentru un ecran de 5.9 inch cu același raport al imaginii. În materie de look device-urile sunt identice, astfel că diferențe se întâlnesc doar la capitolul diagonală a ecranului, capacitate baterie și desigur dimensiuni.

Xperia XA3 Plus

În spate vom întâlni o cameră duală de 23 + 8 megapixeli capabilă de captură video 4K și fotografiere bokeh, iar deasupra modului foto un bliț dual-tone. Telefoanele au suport NFC, scanner de amprente lateral și un ecran cu muchii foarte înguste pe 3 laturi, cu excepția zonei superioare care este peste așteptări de generoasă.

Xperia XA3 Plus

Un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 660 se va afla la bord și aflăm că telefoanele vor sosi cu port USB-C la bază. Vor fi disponibile în culori precum negru, argintiu, albastru și roz. Pentru moment nu se cunosc detalii despre prețuri dar așteptăm curând și această dezvăluire. 

Material Video Promovat

(Review Samsung Galaxy S10+ - camera, benchmarks, teste baterie și multe alte informații esențiale, aici)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×