Sony Xperia XA3 Plus se va lansa alături de XA3 în cadrul MWC 2019; Vedem randări comparative între cele două modele

916 ori
<b>Sony Xperia XA3 Plus se va lansa alături de XA3 în cadrul MWC 2019; Vedem randări comparative între cele două modele</b>Un detaliu pe care l-am aflat de curând a fost și acela că Sony va lansa mai multe smartphone-uri cu display 21:9 în cadrul târgului de tehnologie MWC 2019 din Barcelona și nu doar pe Xperia Z4. Un exemplu este Xperia XA3

Un detaliu pe care l-am aflat de curând a fost și acela că Sony va lansa mai multe smartphone-uri cu display 21:9 în cadrul târgului de tehnologie MWC 2019 din Barcelona și nu doar pe Xperia Z4. Un exemplu este Xperia XA3 pe care l-am văzut în randări detaliate și ulterior fotografii, iar acum apare și un al 3-lea terminal în ecuație și anume Xperia XA3 Plus care ni se dezvăluie în imagini via winfuture.de.

Xperia XA3 Plus

Aflăm pe această cale faptul că handset-ul de față va avea un ecran de 6.5 inch cu aspect 21:9, în vreme ce varianta standard Xperia XA3 va opta pentru un ecran de 5.9 inch cu același raport al imaginii. În materie de look device-urile sunt identice, astfel că diferențe se întâlnesc doar la capitolul diagonală a ecranului, capacitate baterie și desigur dimensiuni.

Xperia XA3 Plus

În spate vom întâlni o cameră duală de 23 + 8 megapixeli capabilă de captură video 4K și fotografiere bokeh, iar deasupra modului foto un bliț dual-tone. Telefoanele au suport NFC, scanner de amprente lateral și un ecran cu muchii foarte înguste pe 3 laturi, cu excepția zonei superioare care este peste așteptări de generoasă.

Xperia XA3 Plus

Un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 660 se va afla la bord și aflăm că telefoanele vor sosi cu port USB-C la bază. Vor fi disponibile în culori precum negru, argintiu, albastru și roz. Pentru moment nu se cunosc detalii despre prețuri dar așteptăm curând și această dezvăluire. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×