Samsung Galaxy View 2, tableta gigant cu ecran de 17.5 inch ni se prezintă în randări cu iz oficial

884 ori
<b>Samsung Galaxy View 2, tableta gigant cu ecran de 17.5 inch ni se prezintă în randări cu iz oficial</b>Pe final de lună ianuarie descopeream printre altele și o listare din GeekBench a tabletei gigant pregătite de către Samsung și numită Galaxy View 2, dispozitiv cu ecran de 17.5 inch și pachet hardware mid-range

Pe final de lună ianuarie descopeream printre altele și o listare din GeekBench a tabletei gigant pregătite de către Samsung și numită Galaxy View 2, dispozitiv cu ecran de 17.5 inch și pachet hardware mid-range. Acum la câteva luni distanță își fac iată apariția și randări cu iz oficial pentru această tabletă care este destinată domeniului enterprise și care vine cu un kickstand dedicat la pachet.

Samsung Galaxy View 2

Deși de mică rezoluție, aceste imagini ne permit să vedem cum se prezintă tableta la capitolul design. Avem margini generoase în jurul ecranului și kickstand-ul care permite utilizarea dispozitivului în diferite unghiuri. Nu mai avem un mâner precum se întâmpla pe primul Galaxy View ce avea diagonală de 18.4 inch, probabil datorită scăderii în diagonale care a ușurat transportarea device-ului.

Samsung Galaxy View 2

Pe seama informațiilor apărute anterior în online știm că tableta vine echipată cu doar 3 GB RAM și cu un procesor mid-range Exynos 7885. Posibil ca Samsung să lanseze Galaxy View 2 atât într-o variantă Wi-Fi Only, cât și într-o versiune echipată cu suport 4G LTE. În imaginile de aici apare menționată data de 26 aprilie, probabil ziua în care tableta va fi anunțată oficial! 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×