Samsung Galaxy Watch primește certificarea FCC; Va sosi în două variante diferite

1.494 ori
<b>Samsung Galaxy Watch primește certificarea FCC; Va sosi în două variante diferite</b>În această săptămână cei de la FCC au certificat și noi purtabile marca Samsung, fiind vorba despre modele Galaxy Watch care sosesc în două variante diferite. Listarea dezvăluie prezența unor configurații cu ecran de 1.2 inch și 1.3 inch care

Sud-coreenii de la Samsung sunt așteptați să aducă și noi purtabile pe piață în acest an, modele cu mari șanse de lansare în cadrul târgului de tehnologie IFA 2018 din Berlin sau chiar pe 9 august alături de Galaxy Note 9. Cu toate că inițial ne așteptam ca viitorul ceas inteligent semnat Samsung să fie Gear S4, într-un final s-a ales o denumire diferită și anume Galaxy Watch (confirmată de către FCC).

În această săptămână FCC a certificat două variante ale acestui ceas ce va rula Tizen OS. Potrivit listării modelul SM-R815U va opta pentru un ecran cu diagonală de 1.2 inch și cadran de 43.4 mm, acesta urmând a fi varianta cu Classic. Pe de altă parte modelul cunoscut sub numele de serie SM-R805U va sosi echipat cu un ecran de 1.3 inch și cadran de 48 mm - ceas ediție Frontier cu look mai sportiv.

Ambele versiuni de Samsung Galaxy Watch vor sosi cu suport pentru cartelă SIM și conectivitate 4G LTE, dar și cu suport Wi-Fi 802.11 b/g/n. Rămâne de văzut ce schimbări se vor regăsi la interiorul acestor purtabile și dacă Samsung a reușit să aducă aici baterii cu autonomie mai generoasă, aceasta din urmând fiind și la ora actuală o problemă a smartwatch-urilor high-end de pe piață.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×