Seria Samsung Galaxy S ar putea fuziona cu cea Galaxy Note

2.423 ori
<b>Seria Samsung Galaxy S ar putea fuziona cu cea Galaxy Note</b>După ce am discutat anterior despre posibilitatea ca Android să fie înlocuit de Fuchsia OS în următorii 5 ani, astăzi vorbim despre o teorie și mai inedită referitoare la seriile de terminale Samsung. Mai precis, după cum spune și titlul de mai sus

E perioada teoriilor hazardate se pare şi după ce am scris că Android ar putea fi casat în favoarea lui Fuchsia OS, acum discutăm despre renunţarea la seria Galaxy S sau Galaxy Note. Una va fi sacrificată în favoarea alteia, prin unificarea celor două serii.

Se pare că Samsung şi-ar fi dat seama că îşi canibalizează singură produsele prin două lansări de flagshipuri pe an. Nu o spune un ilustru anonim, ci un raport publicat în Coreea de Sud de analişti respectaţi. Ideea ar fi apărut atunci când Sammy şi-a dat seama că multora le e greu să treacă la un Galaxy Note, când au opţiunea Galaxy S, ca să nu mai vorbim de concurenţa acerbă a brandurilor chineze, la preţuri mai mici.

Dacă e adevărat zvonul, atunci am putea rămâne doar cu seria Galaxy S şi cu o variantă ce va primi şi stylus. Şi aşa Galaxy S10 apărea în zvonuri că un trio de telefoane, cu 3 mărimi diferite de ecrane. Unul ar putea fi înlocuitorul lui Note, cu S Pen, iar celelalte două să se poarte precum un iPhone şi un iPhone Plus să zicem.

Samsung şi-ar reduce din costuri astfel, dar ar pierde cel mai celebru phablet business şi de productivitate de pe piaţă. Numele Note este încă respectat şi considerat etalon, iar interacţiunea sa cu stylusul nu are rival pe piaţa smartphone. Ar putea apărea şi ceva confuzie la prima generaţie de Galaxy S cu stylus... dar deocamdată e totul doar zvon, aşa că nu vă impacientaţi.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×