Samsung Gear S2 și Gear S2 Classic își fac apariția în baza de date a celor de la FCC; device-urile vor debuta la IFA

1.634 ori
<b>Samsung Gear S2 și Gear S2 Classic își fac apariția în baza de date a celor de la FCC; device-urile vor debuta la IFA</b>&Icirc;ncă din data de 13 august, cei de la Samsung ne-au oferit un preview al ceasului inteligent Gear S2, model pe care l-am văzut și &icirc;ntr-o fotografie chiar zilele trecute. Din c&acirc;te se pare, device-ul de față a ajuns deja pe masa de...

Încă din data de 13 august, cei de la Samsung ne-au oferit un preview al ceasului inteligent Gear S2, model pe care l-am văzut și într-o fotografie chiar zilele trecute. Din câte se pare, device-ul de față a ajuns deja pe masa de certificare a agenției FCC, autoritate ce testează două modele diferite.

Vorbim despre SM-R720, și SM-R732, variante care s-ar putea numi până la urmă, Gear S2 și Gear S2 Classic. Odată cu apariția în baza de date FCC, ni se dezvăluie și faptul că ambele device-uri vin cu tehnologiile WiFi și Bluetooth, conectivitatea GSM lipsind totuși din peisaj.

Printre specificațiile acestora, avem parte de panouri Super Amoled cu rezoluție 360 x 360 pixeli, procesoare Exynos 3472, 768 MB memorie RAM și 4 GB spațiu intern de stocare. De asemenea, vom primi suport NFC și o baterie de 250 mAh ce pe hârtie ar trebui să ne asigure minim o zi de autonomie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×