Samsung Gear S2 și Gear S2 Classic își fac apariția în baza de date a celor de la FCC; device-urile vor debuta la IFA

1.607 ori
<b>Samsung Gear S2 și Gear S2 Classic își fac apariția în baza de date a celor de la FCC; device-urile vor debuta la IFA</b>&Icirc;ncă din data de 13 august, cei de la Samsung ne-au oferit un preview al ceasului inteligent Gear S2, model pe care l-am văzut și &icirc;ntr-o fotografie chiar zilele trecute. Din c&acirc;te se pare, device-ul de față a ajuns deja pe masa de...

Încă din data de 13 august, cei de la Samsung ne-au oferit un preview al ceasului inteligent Gear S2, model pe care l-am văzut și într-o fotografie chiar zilele trecute. Din câte se pare, device-ul de față a ajuns deja pe masa de certificare a agenției FCC, autoritate ce testează două modele diferite.

Vorbim despre SM-R720, și SM-R732, variante care s-ar putea numi până la urmă, Gear S2 și Gear S2 Classic. Odată cu apariția în baza de date FCC, ni se dezvăluie și faptul că ambele device-uri vin cu tehnologiile WiFi și Bluetooth, conectivitatea GSM lipsind totuși din peisaj.

Printre specificațiile acestora, avem parte de panouri Super Amoled cu rezoluție 360 x 360 pixeli, procesoare Exynos 3472, 768 MB memorie RAM și 4 GB spațiu intern de stocare. De asemenea, vom primi suport NFC și o baterie de 250 mAh ce pe hârtie ar trebui să ne asigure minim o zi de autonomie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×