Sony Xperia Z5 apare într-o nouă imagine şi se confirmă iarăşi existenţa lui Xperia Z5 Premium

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.134 ori
<b>Sony Xperia Z5 apare într-o nouă imagine şi se confirmă iarăşi existenţa lui Xperia Z5 Premium</b>Cu c&acirc;teva zile &icirc;n urma eram şocaţi de scăparea celor de la Sony Georgia, care nu se fereau să posteze pe reţelele de socializare specificaţiile celor 3 terminale din seria Xperia Z5. E vorba despre Sony Xperia Z5, Xperia Z5 Compact şi...

Cu câteva zile în urma eram şocaţi de scăparea celor de la Sony Georgia, care nu se fereau să posteze pe reţelele de socializare specificaţiile celor 3 terminale din seria Xperia Z5. E vorba despre Sony Xperia Z5, Xperia Z5 Compact şi Xperia Z5 Premium. Azi revine în actualitate modelul Premium, în vreme ce Xperia Z5 are parte şi el de o scăpare în imaginea de mai jos.

Sursa care a dezvăluit imaginea afirma că ar fi fost preluată dintr-un clip care încă nu a fost făcut public. Remarcăm aici ca Xperia Z5 apare cu aceeaşi margine aurie din randările de acum câteva zile, plus acel buton Power lateral cu scanner de amprente integrat. Ştim că acest model va avea un ecran Full HD de 5.2 inch, în vreme ce Xperia Z5 Compact va avea un display de 4.6 inch cu rezoluţie 720p, iar Xperia Z5 Premium va veni cu un ecran Quad HD de 5.5 inch, dacă ne luăm după zvonurile cele noi.

Cele de acum câteva zile şocau prin faptul că menţionau un ecran 4K pe modelul Premium. În spatele său se va afla o cameră de 23 MP, care ar putea apărea şi pe celelalte două modele. Revenind la Xperia Z5, el va folosi un procesor Snapdragon 810, sperăm noi versiunea cea nouă de pe OnePlus 2, care scapă de problemele cu supraîncălzirea. Vom avea la bord şi 3 GB RAM, 32 GB stocare, o cameră frontală de 8 MP, dar toate acestea vor fi confirmate sau infirmate peste câteva zile, la IFA 2015.

Pe 2 septembrie Sony are programat un eveniment la Berlin şi vom afla mai multe detalii atunci.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×