BlackBerry Venice apare în noi imagini hands-on, cu Android la bord şi un design foarte arătos

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 2.247 ori
<b>BlackBerry Venice apare în noi imagini hands-on, cu Android la bord şi un design foarte arătos</b>Am văzut c&acirc;teva imagini cu BlackBerry Venice p&acirc;nă acum, unele randari şi unele fotografii hands on neclare, dar azi putem vedea &icirc;n sf&acirc;rşit c&acirc;teva detalii de design care p&acirc;nă acum nu erau foarte vizibile. Spre...

Am văzut câteva imagini cu BlackBerry Venice până acum, unele randari şi unele fotografii hands on neclare, dar azi putem vedea în sfârşit câteva detalii de design care până acum nu erau foarte vizibile. Spre exemplu, se pare că butonul Power nu se mai afla sus, ci acea zonă e rezervată pentru slotul SIM şi cel microSD.

Tastatura glisantă şi chiar întregul device sunt mai înguste decât ne aşteptam, mai ales după primele scăpări. Tastatura QWERTY e cu siguranţă mai înghesuită decât cea de pe BlackBerry Passport, care se lăfăia pe unul dintre cele mai late handseturi de pe piaţă. A se remarca faptul că acest model rulează Android, în ciuda spuselor lui John Chen, CEO BlackBerry, care nega adoptarea acestui OS că strategie principală în perioada următoare.

BlackBerry Venice

Nu îmi este încă 100% clar dacă acest device vine cu ecran cu margini curbate sau nu, mai ales că aici pare a avea margini drepte. Observăm şi faptul că primim o cameră destul de generoasă în spate, cu un inel metalic şi blitz dual LED. Aceasta ar fi o cameră de 18 MP conform zvonurilor, dotată cu focalizare rapidă şi stabilizare optică de nouă generaţie.

BlackBerry Venice apare în noi imagini hands-on, cu Android la bord şi un design foarte arătos

Având în vedere că scăpările acestui model datează deja de mai bine de jumătate de an, ar cam fi cazul unei lansări nu credeţi?

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×