Samsung Galaxy S8 primește un nou teaser video în Coreea de Sud; se face aluzie la VR

1.347 ori
<b>Samsung Galaxy S8 primește un nou teaser video în Coreea de Sud; se face aluzie la VR</b>Continuă și campania de teasing Samsung pentru viitorul flagship din seria Galaxy S, un produs pe care îl așteptăm lansat oficial chiar săptămâna viitoare pe data de 29 martie. În Coreea de Sud a fost dezvăluit chiar de curând un nou teaser video pe care

Încă o săptămână de așteptare până la evenimentul Samsung programat pentru data de 29 martie, o zi în care noile smartphone-uri Galaxy S8 și S8+ vor fi dezvăluite oficial. Am aflat cam tot ce se putea afla despre aceste noi dispozitive și asta pe seama unei avalanșe de leak-uri ce a început cu câteva luni bune în urmă. Acum apar în ecuație și teasere oficiale ale sud-coreenilor precum cel de mai jos.

Avem aici un video de câteva secunde în care vedem un tânăr ce deschide ușa camerei pentru a fi copleșit de o întreagă galaxie aflată la picioarele sale, făcându-se parcă referire și la VR. Până și ușa a fost special creată pentru a face aluzie la design-ul lui Samsung Galaxy S8 - telefon ce va fi caracterizat de către un panou frontal cu margini foarte înguste în zona superioară și inferioară, pentru că cele laterale lipsesc complet.

Samsung Galaxy S8 se va livra cu asistentul vocal Bixby la pachet, cu display de 5.8 inch și cu 3 metode de autentificare: scanner de amprente, scanner de iris și aparent și scanner facial. Telefonul ar urma să coste în jur de 800 euro în varianta standard și făcând un mic calcul ne-am putea aștepta ca la prima strigare să vedem smartphone-ul listat pe plan local la sume cuprinse între 3.700 și 4.000 lei. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×