Samsung ar putea pregăti noi smartphone-uri cu display-uri flexibile în viitor

846 ori
<b>Samsung ar putea pregăti noi smartphone-uri cu display-uri flexibile în viitor</b>De la un producător blamat pentru calitatea materialelor și a design-ului regăsit pe telefoanele sale, Samsung a &icirc;nceput recent să impresioneze plăcut la ambele capitole, un astfel de exemplu fiind modelul Galaxy S6 Edge ce a fost lansat pe...

De la un producător blamat pentru calitatea materialelor și a design-ului regăsit pe telefoanele sale, Samsung a început recent să impresioneze plăcut la ambele capitole, un astfel de exemplu fiind modelul Galaxy S6 Edge ce a fost lansat pe data de 1 martie. Principalul feature al acestui device este reprezentat de către display-ul său curbat.

Din câte aflăm astăzi, producătorul sud-coreean va introduce în viitor mai multe astfel de terminale cu display flexibil, informație dezvăluită de un brevet. Această invenție face referire la un smartphone destinat sportivilor ce se va înfășura pe brațul utilizatorilor, fără a fi nevoie de un accesoriu special.

Acest concept poate fi văzut și în schița de mai sus, iar din câte ne spune brevetul, este vorba despre o ramă special creată ce se poate îndoi destul de mult astfel încât să ofere o stabilitate de top în cadrul sesiunilor de jogging.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×