Dell anunța Venue 8, o tabletă de 8 inch cu Windows 8.1 și procesor Bay Trail T (Video)

1.301 ori
<b>Dell anunța Venue 8, o tabletă de 8 inch cu Windows 8.1 și procesor Bay Trail T (Video)</b>După seria de conferințe de la IFA 2013 urmează în această săptămână IDF 2013, eveniment al celor de la Intel. Aici sunt prezenți și cei de la Dell, care au anunțat oficial o nouă tableta de 8 inch, cu Windows 8.1 la bord. &nbsp; Produsul se...

După seria de conferințe de la IFA 2013 urmează în această săptămână IDF 2013, eveniment al celor de la Intel. Aici sunt prezenți și cei de la Dell, care au anunțat oficial o nouă tableta de 8 inch, cu Windows 8.1 la bord.

Produsul se numește Dell Venue 8 și vine cu un procesor quad core Intel Bay Trail T, încărcare via micro USB și port HDMI. Avem și slot microSD, un port pentru docking și acest produs se va lansa pe 2 octombrie oficial, cu un eveniment dedicat. Intel afirma că e posibil ca tabletele Bay Trail să atingă și 199 de dolari, deci ne așteptam la un preț mic și pentru acest device.

Rețineți și că există o mică confuzie la nivel de specificații, de vreme ce The Verge afirmă că tableta suporta o rezoluție Full HD, iar CNET vorbește despre o rezoluție 1280 x 800 pixeli. Produsul cântărește 400 de grame și are o linie de design plăcuta, cu un spate soft touch și din câte văd o cameră de 5 megapixeli. Tableta cu Windows 8.1 preinstalat va veni și cu accesorii că stylus și tastaturi.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×