Smartwatch-ul circular Samsung Orbis (SM-R720) va sosi cu tehnologia de Încărcare wireless

766 ori
<b>Smartwatch-ul circular Samsung Orbis (SM-R720) va sosi cu tehnologia de Încărcare wireless</b>Așa cum aflam acum câteva zile, în luna martIe cei de la Samsung plănuiesc lansarea unui nou smartwatch care se va diferenția de actualele ceasuri din portofoliu prin forma circulară a ecranului. Cu mai bine de o lună ramasă până la MWC,...

Așa cum aflam acum câteva zile, în luna martIe cei de la Samsung plănuiesc lansarea unui nou smartwatch care se va diferenția de actualele ceasuri din portofoliu prin forma circulară a ecranului. Cu mai bine de o lună ramasă până la MWC, locație în care acest device va debuta oficial, astăzi ni se dezvăluie noi informații despre modalitatea sa de încărcare.

Astfel, prin intermediul celor de la SamMobile descoperim că noul ceas circular Samsung denumit Orbis (SM-R720) va renunța la dock-ul de încărcare proprietar întâlnit la modelele actuale, și va sosi cu o soluție de încărcare wireless.

Deși ceasurile inteligente de acest tip arată foarte bine și oferă o mulțime de funcții la pachet, principala problemă stă în autonomia oferită. Totuși, un astfel de stand wireless ce urmează a fi introdus de către Samsung odată cu ceasul circular pare să fie o soluție foarte utilă prin care bateria se va încărca ori de câte ori dorim fără mare bătaie de cap.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×