Smartwatch-ul Samsung Gear S2 ajunge în oferta QuickMobile; pentru moment doar în versiunea sport

903 ori
<b>Smartwatch-ul Samsung Gear S2 ajunge în oferta QuickMobile; pentru moment doar în versiunea sport</b>Iată că după apariția lui Moto 360 2nd Gen &icirc;n oferta magazinelor online din Rom&acirc;nia, este și r&acirc;ndul lui Samsung Gear S2 să-și facă apariția pe plan local. QuickMobile este retailer-ul ce vinde pentru moment doar versiunea Sport...

Iată că după apariția lui Moto 360 2nd Gen în oferta magazinelor online din România, este și rândul lui Samsung Gear S2 să-și facă apariția pe plan local. QuickMobile este retailer-ul ce vinde pentru moment doar versiunea Sport a ceasului dezvoltat de către sud-coreeni, model disponibil pe alb și negru.

Spre deosebire de majoritatea ceasurilor inteligente de pe piață ce rulează sistemul de operare Android Wear, Samsung a ales să utilizeze Tizen OS pe acest device. Din câte am văzut la fața locului în Berlin, cu ocazia IFA 2015, Gear S2 beneficiază de o multitudine de aplicații, cât și de o interfață mai prietenoasă.

Smartwatch-ul Samsung Gear S2 ajunge în oferta QuickMobile; pentru moment doar în versiunea sport

Navigarea printre meniul ceasului se poate realiza atât prin utilizarea gesturilor touch, cât și prin rotița ce înconjoară corpul din plastic în acest caz. Pe partea de specificații, Gear S2 ne oferă un panou Super AMOLED de 1.2 inch, 512 MB RAM, un procesor dual-core de 1.0 GHz și conectivitate Bluetooth 4.1.

Vom primi o baterie Li-Ion de 250 mAh cu tehnologia de încărcare rapidă, WiFi, certificare IP68 pentru rezistență la apă și praf și numeroși senzori pentru măsurarea pulsului, a numărului de pași efectuați sau a numărului de calorii consumate pe parcursul unei zile. QuickMobile comercializează acest device la un preț de 1.699 lei, ambele modele fiind regăsite aici.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×