CES 2016: Alcatel vine în Las Vegas cu 3 smartphone-uri; acestea aduc diagonale pentru toate gusturile

872 ori
<b>CES 2016: Alcatel vine în Las Vegas cu 3 smartphone-uri; acestea aduc diagonale pentru toate gusturile</b>Nu doar Lenovo a impresionat publicul de la CES 2016 prin numărul de terminale aduse, ci și Alcatel. Acest din urmă producător a lansat pe l&acirc;ngă tablete, și o nouă serie de smartphone-uri cu diagonale pentru toate gusturile. Astfel, avem la...

Nu doar Lenovo a impresionat publicul de la CES 2016 prin numărul de terminale aduse, ci și Alcatel. Acest din urmă producător a lansat pe lângă tablete, și o nouă serie de smartphone-uri cu diagonale pentru toate gusturile. Astfel, avem la dispoziție modele de 3.5, 4, dar și unul de 6 inch pentru pasionații de phablet-uri.

Primul dintre acestea, și totodată cel mai compact este Alcatel Pixi 4 (3.5), un smartphone entry-level cu display HVGA de 3.5 inch, procesor dual-core de 1.1 GHz Cortex-A7, 512 MB RAM și 4 GB spațiu intern de stocare + slot microSD. Primim o cameră foto principală de 2 megapixeli, și un senzor frontal VGA. Sistemul de operare adus aici este Android 5.1 Lollipop.

Trecem mai departe și dăm de Alcatel Pixi 4 (4), telefon a cărui diagonală crește la 4 inch. În lista sa de specificații regăsim un procesor quad-core Mediatek MT6580M de 1.3 GHz, un slot pentru carduri microSD, și sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow. Putem alege între două versiuni diferite:

  • 512 MB RAM + 4 GB stocare / cameră foto principală 2 megapixeli + senzor frontal VGA

  • 1 GB RAM + 8 GB stocare / cameră foto principală 5 megapixeli + senzor frontal 2 megapixeli
     

Ultimul smartphone din gamă se numește Alcatel Pixi 4 (6), model al cărui punct forte este diagonala de 6 inch. Telefonul vine cu rezoluție HD, cu procesor quad-core Snapdragon 210 de 1.1 GHz, și cu 1 GB memorie RAM. De asemenea, primim 8 GB de stocare, un slot microSD, și o cameră foto principală de 8 megapixeli.

Este prezent un senzor frontal de 5 megapixeli, o baterie de 2580 mAh și suport pentru tehnologia 4G LTE. La fel ca și smartphone-ul de 4 inch prezentat mai sus, și Alcatel Pixi 4 (6) vine cu Android 6.0 Marshmallow din fabrică.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×