CES 2016: Alcatel vine în Las Vegas cu 3 smartphone-uri; acestea aduc diagonale pentru toate gusturile

834 ori
<b>CES 2016: Alcatel vine în Las Vegas cu 3 smartphone-uri; acestea aduc diagonale pentru toate gusturile</b>Nu doar Lenovo a impresionat publicul de la CES 2016 prin numărul de terminale aduse, ci și Alcatel. Acest din urmă producător a lansat pe l&acirc;ngă tablete, și o nouă serie de smartphone-uri cu diagonale pentru toate gusturile. Astfel, avem la...

Nu doar Lenovo a impresionat publicul de la CES 2016 prin numărul de terminale aduse, ci și Alcatel. Acest din urmă producător a lansat pe lângă tablete, și o nouă serie de smartphone-uri cu diagonale pentru toate gusturile. Astfel, avem la dispoziție modele de 3.5, 4, dar și unul de 6 inch pentru pasionații de phablet-uri.

Primul dintre acestea, și totodată cel mai compact este Alcatel Pixi 4 (3.5), un smartphone entry-level cu display HVGA de 3.5 inch, procesor dual-core de 1.1 GHz Cortex-A7, 512 MB RAM și 4 GB spațiu intern de stocare + slot microSD. Primim o cameră foto principală de 2 megapixeli, și un senzor frontal VGA. Sistemul de operare adus aici este Android 5.1 Lollipop.

Trecem mai departe și dăm de Alcatel Pixi 4 (4), telefon a cărui diagonală crește la 4 inch. În lista sa de specificații regăsim un procesor quad-core Mediatek MT6580M de 1.3 GHz, un slot pentru carduri microSD, și sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow. Putem alege între două versiuni diferite:

  • 512 MB RAM + 4 GB stocare / cameră foto principală 2 megapixeli + senzor frontal VGA

  • 1 GB RAM + 8 GB stocare / cameră foto principală 5 megapixeli + senzor frontal 2 megapixeli
     

Ultimul smartphone din gamă se numește Alcatel Pixi 4 (6), model al cărui punct forte este diagonala de 6 inch. Telefonul vine cu rezoluție HD, cu procesor quad-core Snapdragon 210 de 1.1 GHz, și cu 1 GB memorie RAM. De asemenea, primim 8 GB de stocare, un slot microSD, și o cameră foto principală de 8 megapixeli.

Este prezent un senzor frontal de 5 megapixeli, o baterie de 2580 mAh și suport pentru tehnologia 4G LTE. La fel ca și smartphone-ul de 4 inch prezentat mai sus, și Alcatel Pixi 4 (6) vine cu Android 6.0 Marshmallow din fabrică.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×