Smartwatch-ul Vector Watch poate fi cumpărat acum, pornind de la pretul de 298 euro; Un ceas smart elegant cu origini româneşti!

Autor:  | Publicat în:  Vector 1.269 ori
<b>Smartwatch-ul Vector Watch poate fi cumpărat acum, pornind de la pretul de 298 euro; Un ceas smart elegant cu origini româneşti!</b>&Icirc;n primăvara acestui an descopeream un produs&nbsp;foarte interesant, cu origini rom&acirc;neşti. E vorba despre smartwatchul Vector, expus la t&acirc;rgul de ceasuri de la Basel. Vector Watch a fost proiectat de o echipă de romani, care a...

În primăvara acestui an descopeream un produs foarte interesant, cu origini româneşti. E vorba despre smartwatchul Vector, expus la târgul de ceasuri de la Basel. Vector Watch a fost proiectat de o echipă de romani, care a început lucrul la acest device în vara anului trecut, iar acum terminalul e disponibil spre achiziţie.

La realizarea acestui produs au contribuit şi foşti angajaţi de la Times şi Nike, deci expertiză a fost asigurată. Principalul punct de atracţie al lui Vector Watch e posibilitatea de a funcţiona şi 30 de zile cu o singură încărcare, cu mult peste smartwatchurile tradiţionale, care deseori nu prind nici 2 zile. Există 12 variante ale ceasului Vector, inclusiv modele din oţel inoxidabil, variante rose gold, champagne gold, cu cadran rotund sau dreptunghiular.

Vector Watch

Preţul de pornire este de 298 de euro, iar compania din spatele acestui gadget a fost fondată de către Joe Santana, fost CEO Timex. Vector optează pentru un Memory LCD în locul unui ecran touch standard şi foloseşte 3 butoane laterale pentru navigare. Ceasul va afişa notificări legate de mailuri, mesaje şi apeluri, dar şi date din calendar, după ce se va conecta cu terminale cu iOS, Android şi Windows Phone.

Puteţi cumpăra un astfel de ceas de aici.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×