iPhone 6s disecat de iFixit; Vine cu o baterie mai mică, dar se poate repara destul de uşor (Video)

1.593 ori
<b>iPhone 6s disecat de iFixit; Vine cu o baterie mai mică, dar se poate repara destul de uşor (Video)</b>iFixit&nbsp;e din nou la treabă, de această dată disec&acirc;nd un iPhone 6s, după ce a făcut acelaşi lucru cu un iPad Mini 4. Atunci am fost şocaţi de c&acirc;t de mică era capacitatea bateriei faţă de cea a lui iPad Mini 3. Hai să vedem cum...

iFixit e din nou la treabă, de această dată disecând un iPhone 6s, după ce a făcut acelaşi lucru cu un iPad Mini 4. Atunci am fost şocaţi de cât de mică era capacitatea bateriei faţă de cea a lui iPad Mini 3. Hai să vedem cum stă cel mai nou iPhone la acest capitol.

iFixit a avut un avantaj aici, pentru că asamblarea şi aranjarea componentelor de pe iPhone 6s e similară cu cea de pe iPhone 6. Şi scorul de reparabilitate a fost de 7 din 10, deci terminalul e relativ uşor de reparat, ca şi iPhone 6. Avantajul este că setupul ecranului e uşor de scos, simplificând reparaţiile la nivel de display, iar bateria e şi ea uşor de înlăturat, cu o şurubelniţă specială.

Singurele probleme la disecţie sunt cablul Touch ID, ascuns foarte bine şi şuruburile trademark Pentalobe la exterior, ce necesită un accesoriu special. În ce priveşte bateria, iPhone 6s aduce o unitate de 1715 mAh, faţă de cea de 1810 mAh a predecesorului său şi asta deşi terminalul e puţin mai gros şi cu câteva grame mai greu decât iPhone 6.

Motivul creşterii în talie ar fi includerea componentelor 3D Touch, mai ales a motoraşului haptic. Rămâne de văzut în ce măsură viaţa bateriei va fi la fel de bună ca la iPhone 6 sau nu.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×