Revine Palm! Un terminal Palm PVG100 a fost certificat de FCC şi vine cu Android 8.1 Oreo

Autor:  | Publicat în:  Palm 1.007 ori
<b>Revine Palm! Un terminal Palm PVG100 a fost certificat de FCC şi vine cu Android 8.1 Oreo</b>Fix când părea că șansele de a mai vedea un nou smartphone Palm pe piață se apropie de zero iată că un asemenea terminal ajunge a fi certificat de către FCC și Wi-Fi Alliance. Nu aflăm prea multe detalii despre dispozitiv cu excepția faptului

Cine ar fi crezut că Palm poate reveni la viaţă în 2018? Compania care a inventat conceptul de multitasking pe bază de cards în webOS ar fi gata să revină cu un terminal sub brand propriu. Acesta se numeşte deocamdată Palm PVG100 şi a fost certificat de FCC şi WiFi Alliance.

Palm PVG100

Vine cu Android 8.1 Oreo la bord şi mai ştim că terminalul operează doar în banda de 2.4 GHz pe WiFi, deci nu va avea suport pentru 5 GHz. În martie apăreau primele zvonuri că Palm pregăteşte un smartphone cu Android la bord, care ar urma să debuteze prin Verizon în a doua jumătate a anului. De atunci nu am mai auzit mare lucru despre acest handset. Având în vedere că am intrat în a doua jumătate a anului, ar trebui să începem să vedem scăpări, teasere sau măcar să aflăm despre ce e vorba.

Următorul şi probabil ultimul mare eveniment tech al anului este IFA 2018, care debutează la finalul acestei luni, deci am putea vedea la Berlin noul device.  Palm Inc debuta în 1992 şi avea să definească ideea de "agendă electronică şi computer în palma ta". Inventa conceptul de PDA, iar PalmPilot a făcut senzaţie la final de ani 90.

În 2010 compania era cumpărată de către HP, care în 2011 anunţa o serie de produse cu WebOS. După vânzări slabe, în 2011 se încheia cu orice produs numit Palm şi brandul părea să dispară. În 2014 HP vindea trademarkul Palm spre o corporaţie ce avea legături cu chinezii de la TCL. TCL a promis să învie brandul apoi după, axându-se pe crowdsourcing.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×