Motorola Moto Z Unboxing: modularitatea reală e aici, la un cost pe măsură (Video)

2.129 ori
<b>Motorola Moto Z Unboxing: modularitatea reală e aici, la un cost pe măsură (Video)</b>Dacă LG G5 nu a reuşit să aducă în mainstream modularitatea, îl lăsăm pe Moto Z să încerce acest lucru. Telefonul a ajuns la noi în ţară la început de decembrie şi iată-ne cu el în teste deja. E de asemenea şi o premieră, în ideea că e cel mai subţire..

Dacă LG G5 nu a reuşit să aducă în mainstream modularitatea, îl lăsăm pe Moto Z să încerce acest lucru. Telefonul a ajuns la noi în ţară la început de decembrie şi iată-ne cu el în teste deja. E de asemenea şi o premieră, în ideea că e cel mai subţire telefon testat de noi vreodată, la doar 5.19 mm în talie. Motorola Moto Z e disponibil în exclusivitate prin Orange România la preţul de 569 euro.

Motorola Moto Z, continutul cutiei

Îl găsiţi şi la abonament Orange Me 42 la suma de 229 euro. În cutia sa se află un încărcător cu dimensiuni uriaşe, manualul, un capac spate, husa bumper şi adaptor USB Type-C to 3.5 mm, util pentru că nu avem jack audio pe acest smartphone. El cântăreşte un incredibil 136 de grame, ceea ce e fantastic la o diagonală de 5.5 inch, ca şi talia mai sus menţionată.

Motorola Moto Z scos din cutie

Construcţia e foarte solidă, camera are un design unic, iar în faţă se află un panou AMOLED Quad HD. La interior găsim dotări de flagship de prima jumătate de an 2016, precum 4 GB RAM şi procesor Snapdragon 820, dar şi 32 GB stocare, plus slot microSD. Avem şi baterie de 2.600 mAh, cameră de 13 MP spate, cu excelenta deschidere F/1.8, stabilizare optică şi telemetru laser, plus cameră frontală de 5 MP.

Incarcator Motorola Moto Z

Există şi scanner de amprente aici, iar telefonul e disponibil pe negru, auriu sau argintiu. În spate se pot ataşa la acei pini metalici şi folosind un sistem magnetic o serie de accesorii modulare, inclusiv unul cu proiector, baterie extra, difuzoare JBL sau accesoriu foto Hasselblad cu zoom optic 10X. Flagship-ul modular rulează Android 6.0 într-o variantă "curată", dar între timp a primit update OTA la Nougat şi apropiată de o versiune Nexus.

Am realizat deja un hands-on la debutul din România şi acum aşteptăm şi modulele în teste pentru a ne convinge dacă există viitor pe piaţa locală pentru acest tip de răsfăţ. Preţurile sunt destul de mari, dar sunt sigur că se vor normaliza la început de an 2017. Revenim cu review cît de curând!

Motorola Moto Z, prețuri actualizate:

Motorola Moto Z Unboxing

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×