Sony SmartWatch se vinde cu 150 dolari

1.527 ori
<b>Sony SmartWatch se vinde cu 150 dolari</b>Sony a început a vinde SmartWatch în SUA pentru 150 de dolari. Bănuiesc că atunci când va sosi în România va costa 150 de euro - în jurul a 600 de lei. îmi place device-ul, deși prețul mi se pare uriaș. Puteți urmări un preview video pentru...

Sony a început a vinde SmartWatch în SUA pentru 150 de dolari. Bănuiesc că atunci când va sosi în România va costa 150 de euro - în jurul a 600 de lei. îmi place device-ul, deși prețul mi se pare uriaș. Puteți urmări un preview video pentru device-ul Sony - AICI.

Este recomandat celor care dețin un smartphone Android. Dispune de un display OLED de 1.3 inch, cureau este din silicon și implică plata a încă 20 de dolari. Se poate controla prin ecranul tactil. Cântărește doar 15.5 grame și este destul de gros - 8 mm. Conectivitatea cu smartphone-ul se face via bluetooth.

Merită 150 de dolari? Motorola mai are ceva similar, dar cu mai multe funcții incluse fiind dedicat celor care fac multă mișcare. Apple a deschis și această nișă cu player-ul său muzica iPod nano touch.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×