Încă un telefon de lux Aston Martin de la Mobiado - Grand Touch, cu funcții de Nexus S

1.474 ori
<b>Încă un telefon de lux Aston Martin de la Mobiado - Grand Touch, cu funcții de Nexus S</b>Mobiado este unul dintre acele branduri de telefoane de lux, pe care le vedem de obicei asociate cu jucătorii de fotbal sau miliardarii. De această dată ei anunță lansarea unui telefon Android cu touchscreen, creat în colaborare cu Aston Martin,...

Mobiado este unul dintre acele branduri de telefoane de lux, pe care le vedem de obicei asociate cu jucătorii de fotbal sau miliardarii. De această dată ei anunță lansarea unui telefon Android cu touchscreen, creat în colaborare cu Aston Martin, companie cu care colaborează din martie 2011. Numele nou-venitului este Mobiado Grand Touch și poate fi văzut mai jos:

Handsetul vine cu logo-ul Aston Martin în partea din spate și ca și precedentul model Grand Touch (lansat în august 2011), acest device este un Samsung Nexus S cu o carcasă scumpă aplicată peste. Corpul acestui device este fabricat din aluminiu, dar acel gen de aluminiu ultrarezistent folosit pentru avioane. Clienții au și opțiunea unei carcase din aur roz sau galben, în funcție de preferințele fiecăruia. Telefonul va fi împodobit cu perle și cu cristale de safir, plus obișnuitul material oțel inoxidabil.

Telefonul Mobiado Grand Touch Aston Martin este vandut deblocat, suportă conectivitate quad band GSM și tri band HSDPA, iar dotările hardware sunt cele ale lui Nexus S: display WVGA de 4 inch, WiFi, Bluetooth, camera de 5 MP în partea din spate, CPU single core de 1 GHz, 512 MB RAM și 16 GB memorie internă. Din păcate smartphone-ul rulează Gingerbread și nu Android 4.0 ICS și sunt sigur că prețul sau va fi pe măsura buzunarului unui posesor de automobil Aston Martin.

Încă un telefon de lux Aston Martin de la Mobiado - Grand Touch, cu funcții de Nexus S

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×