Tag Heuer confirmă numele primului său smartwatch de lux: Carrera Wearable 01, un ceas modular cu Android Wear

1.067 ori
<b>Tag Heuer confirmă numele primului său smartwatch de lux: Carrera Wearable 01, un ceas modular cu Android Wear</b>CEO-ul Tag Heuer, Jean-Claude Biver a confirmat numele primului smartwatch de lux al companiei pe care o conduce. Acest model vine cu Android Wear şi poartă numele de Tag Heuer Carrera Wearable 01. &nbsp; Informaţia a venit &icirc;n cadrul unui...

CEO-ul Tag Heuer, Jean-Claude Biver a confirmat numele primului smartwatch de lux al companiei pe care o conduce. Acest model vine cu Android Wear şi poartă numele de Tag Heuer Carrera Wearable 01.

Informaţia a venit în cadrul unui interviu, din care am aflat şi că noul device va fi primul model cu Android la bord şi componente upgradabile. Tag doreşte ca punctul cheie al produsului său să fie viaţa sa îndelungată. Ceasul se va modifica pe măsură ce tehnologia evoluează, conform lui Jean-Claude Biver. Smartwatchul va debuta în noiembrie, la preţul de 1400 de dolari.

După cum arată şi numele, Carrera Wearable 01 este înrudit cu Carrera 01, un alt ceas de lux de la Tag Heuer. Problema cea mare a acestui brand este obsesia sa pentru "produs în Elveţia", un atribut care e conferit unui ceas doar dacă peste 50% din piesele sale sunt produse în această ţară. Aici intervine porţiunea smart a produsului, care trebuie dezvoltată în colaborare cu firme americane.

Google şi Intel se vor ocupa de acea parte a dezvoltării, se pare. Aşteptam cu nerăbdare să vedem ce înseamnă modularitatea pentru ceasuri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×