Honor 10 apare într-o nouă randare; Va sosi în varianta de culoare cameleon

1.274 ori
<b>Honor 10 apare într-o nouă randare; Va sosi în varianta de culoare cameleon</b>Printre următoarele smartphone-uri pregătite de către Huawei se află și Honor 10, telefon care astăzi ni se prezintă într-o randare cu iz oficial. Privim asupra panoului său spate și descoperim astfel că vom avea parte și în cazul de față de varianta

Pe data de 19 aprilie cei de la Huawei au programat un nou eveniment de presă în China, zi în care vor prezenta smartphone-ul Honor 10 - o alternativă ceva mai accesibilă pentru Huawei P20. Pe lângă un hardware similar, acest nou telefon va împrumuta și acea culoare deosebită cameleon după cum ne confirmă o randare cu iz oficial ce ajunge chiar astăzi în mediul online.

Huawei Honor 10

După cum puteți vedea, această nuanță arată fantastic și pe Huawei Honor 10, telefon cu spate din sticlă ușor curbată spre marginile laterale și ramă metalică. Observăm în spate o cameră duală care aduce un senzor principal cu deschidere f/1.6 și unul secundar cu deschidere f/2.7 - modul la care nu s-a adus contribuția celor de la Leica din păcate.

Ca dotări hardware, noul telefon este așteptat cu fix același procesor Kirin 970 de pe Huawei P20 / P20 Pro și va fi disponibil în variante cu 4 GB RAM + 64 GB stocare flash, respectiv 6 GB RAM + 128 GB spațiu de stocare flash. Este de așteptat să vedem un scanner de amprente amplasat frontal și un decupaj în ecran. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×