TAG Heuer postează un teaser legat de un nou smartwatch cu Android Wear 2.0 la bord; Acesta va sosi în curând

1.114 ori
<b>TAG Heuer postează un teaser legat de un nou smartwatch cu Android Wear 2.0 la bord; Acesta va sosi în curând</b>TAG Heuer este un producător de ceasuri respectat, mai ales că se număra printre sponsorii cu tradiţie în Formula 1. După multe modele de lux şi ceasuri analogice arătoase, compania pregăteşte acum un smartwatch, care va vedea lumina zilei pe 14 martie.

TAG Heuer este un producător de ceasuri respectat, mai ales că se număra printre sponsorii cu tradiţie în Formula 1. După multe modele de lux şi ceasuri analogice arătoase, compania pregăteşte acum un smartwatch, care va vedea lumina zilei pe 14 martie. Avem teasere pentru acest nou produs mai jos.

Creaţie a companiei elveţiene, acest purtabil va sosi cu Android Wear 2.0 la bord, iar specificaţiile sale nu sunt cunoscute încă. Surse apropiate de producător afirma totuşi că va fi un model numit TAG Connected Modular şi că va veni cu curele şi mecanisme de ataşare interschimbabile. Ar urma să fie un model hibrid, care va face trecerea între digital şi analogic în funcţiile de preferinţele posesorului.

TAG Heuer postează un teaser legat de un nou smartwatch cu Android Wear 2.0 la bord; Acesta va sosi în curând

Dacă ne luăm după nume, modularitatea ar putea fi un aspect întâlnit aici şi când spunem "modularitate", ne gândim la curele ce extind funcţionalitatea purtabilului. Apple are brevete de genul acesta, cu curele ce aduc senzori extra pentru sănătate sau fitness. Pe viitor am putea vedea accesoriile de ceasuri incluzând şi camere, extra baterie şi cine ştie ce alte extra-uri.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×