Samsung Galaxy S7 Edge e modat astfel încât să suporte utilizarea a doua cartele nano SIM, plus card microSD simultan

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.315 ori
<b>Samsung Galaxy S7 Edge e modat astfel încât să suporte utilizarea a doua cartele nano SIM, plus card microSD simultan</b>De parcă nu au fost stricate destule modele Galaxy Note 5 dintr-o utilizare greşită de stylus, mai nou Galaxy S7 Edge a fost modat astfel &icirc;nc&acirc;t să poată folosi simultan două cartele SIM și un slot microSD şi evident exista şi riscuri...

De parcă nu au fost stricate destule modele Galaxy Note 5 dintr-o utilizare greşită de stylus, mai nou Galaxy S7 Edge a fost modat astfel încât să poată folosi simultan două cartele SIM și un slot microSD şi evident exista şi riscuri de daune.

În acest moment utilizatorii au de ales între două sloturi nano SIM cu 2 cartele inauntru, sau utilizarea unuia singur, în vreme ce al doilea e folosit ca slot microSD. Modderii de la noreplied.com au găsit o metodă să înghesuie toate cele 3 carduri/cartele în locaşul lui S7 Edge. Pentru proces au folosit o brichetă, foarfece, cartele nano SIM şi un card microSD, dar şi banda dublu adezivă sau super glue special.

Evident nu recomandăm astfel de modificări dacă ţineţi la integritatea (şi garanţia) terminalului vostru, ci doar vă prezentăm metoda trăznită a modderilor. Practic, ei au scos chipul de pe un nano SIM, după ce l-au încălzit timp de 30 de secunde, până la un minut. Ei au ataşat apoi chipul pe cardul microSD folosind banda dublu adezivă, iar rezultatul arata precum cel de mai jos.

Evident contactele cardului microSD au fost lăsate libere. La final, cartelele rezultate au fost integrate în SIM tray şi S7 Edge putea fi folosit atât cu memorie extinsă, cât şi cu două cartele SIM. Subliniem încă o dată că nu încurajăm astfel de modificări, mai ales pentru un telefon atât de scump.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×