Un iWatch rotund de toată frumusețea: iată un concept creat de către Mark Bell (Video)

1.236 ori
<b>Un iWatch rotund de toată frumusețea: iată un concept creat de către Mark Bell (Video)</b>După o serie de concepte de ceas Apple cu design destul de previzibil, iată că azi vedem ceva deosebit. E vorba despre o randare realizată de Mark Bell, care implică un iWatch fin, subțire și fabricat din metal. El iese în evidență printr-un...

După o serie de concepte de ceas Apple cu design destul de previzibil, iată că azi vedem ceva deosebit. E vorba despre o randare realizată de Mark Bell, care implică un iWatch fin, subțire și fabricat din metal. El iese în evidență printr-un ecran Retina rotund.

Terminalul ar rula iOS 8 aparent, iar cureaua acestui ceas este fabricată dintr-o combinație de cauciuc cu nailon cu microperforații pentru ca pielea să respire fără probleme. Mecanismul de închidere e unul mai simplu decât cel de pe Galaxy Gear, iar ceasul adopta un design unibody pentru segmentul principal. Corpul său este fabricat dintr-un singur disc din titaniu și integrează un display touch circular cu rezoluție Retina.

Un iWatch rotund de toată frumusețea: iată un concept creat de către Mark Bell (Video)

Ceasul vine cu suport 4G, Bluetooth, un procesor dual core, suport pentru multitasking, margini șlefuite și accente cromate și din titaniu. Un astfel de produs creat cu atât de multă atenție la detalii ar constitui cu adevărat un candidat la un iWatch solid, față de alte concepte de până acum.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×