Un nou brevet Apple oferă indicii cu privire la ajustarea volumului pe telefonul mobil folosind Apple Watch

470 ori
<b>Un nou brevet Apple oferă indicii cu privire la ajustarea volumului pe telefonul mobil folosind Apple Watch</b>Tot mai multe brevete Apple din ultima vreme fac referire la Apple Watch, semn că ne apropiem cu adevărat de sosirea noii generaţii de smartwatch al firmei din Cupertino. Ei bine, azi vedem un brevet care detaliază modul &icirc;n care putem regla...

Tot mai multe brevete Apple din ultima vreme fac referire la Apple Watch, semn că ne apropiem cu adevărat de sosirea noii generaţii de smartwatch al firmei din Cupertino. Ei bine, azi vedem un brevet care detaliază modul în care putem regla volumul unui iPhone, folosind un Apple Watch.

Documentele menţionează modalitatea în care un telefon Apple ar putea regla automat volumul în funcţie de situaţie şi mediul din jur. Watch ar putea folosi un microfon la intervale regulate pentru a asculta nivelul de zgomot din jur şi apoi va trimite către iPhone datele, telefonul urmând să facă corecţiile necesare.

Un nou brevet Apple oferă indicii cu privire la ajustarea volumului pe telefonul mobil folosind Apple Watch

Apoi astfel de verificări ale nivelului de zgomot pot fi realizate şi prin comanda de pe iPhone, în pregătirea unui apel telefonic. Mai mult decât atât, brevetul indică faptul că Watch va detecta dacă iPhone-ul e într-o poşetă, ghiozdan sau cumva departe de utilizator. Atunci când datele captate de microfonul de pe ceas vor ajunge la iPhone ele vor fi confruntate cu cele înregistrate de iPhone pentru a găsi discrepanţe.

Terminalul va face analiza şi va detecta cât de tare trebuie să fie soneria sa pentru a fi auzit. Chiar dacă aceste tehnologii sună util, încă un microfon care ascultă cu atenţie totul în jur e o problemă pentru intimitate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×