HTC trimite invitaţii presei pentru un eveniment cu durata prelungită; HTC One E9 ar putea debuta local

834 ori
<b>HTC trimite invitaţii presei pentru un eveniment cu durata prelungită; HTC One E9 ar putea debuta local</b>Se pare că HTC nu a prezentat toate noile sale terminale la MWC 2015, de vreme ce pregăteşte &icirc;ncă un eveniment &icirc;n China. Jurnaliştii din această ţară au &icirc;nceput să primească invitaţiile la eveniment, care are o durată......

Se pare că HTC nu a prezentat toate noile sale terminale la MWC 2015, de vreme ce pregăteşte încă un eveniment în China. Jurnaliştii din această ţară au început să primească invitaţiile la eveniment, care are o durată... bizară.

Pe invitaţie stă scris "2015.3.11 - 3.17", ceea ce înseamnă o săptămână întreagă, deci ne aşteptam fie la o campanie lungă de teasere încununată cu un eveniment de lansare, fie la o expoziţie. Speculaţiile afirmă că, dacă vom vedea cu adevărat un eveniment pe 17 martie, atunci el va fi asociat debutului lui HTC One E9, care de altfel a primit certificarea TENAA chiar astăzi.

Putem vedea şi lansarea lui HTC One M9 Plus, care recent a avut parte de scăpări ce reconfirmau scannerul sau de amprente integrat în zona frontală în butonul Home fizic. Revenind la HTC One E9, el are o diagonală de phablet de 5.5 inch şi dacă ne luăm după zvonuri, ar putea include un procesor MediaTek MT6795, 3 GB RAM şi o cameră de 20 MP. Aparent, terminalul va costa 320 de dolari.

Ce părere aveti despre acest device şi credeţi că el va rămâne doar pe piaţa din China?

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×