HTC trimite invitaţii presei pentru un eveniment cu durata prelungită; HTC One E9 ar putea debuta local

Autor:  | Publicat în:  HTC 809 ori
<b>HTC trimite invitaţii presei pentru un eveniment cu durata prelungită; HTC One E9 ar putea debuta local</b>Se pare că HTC nu a prezentat toate noile sale terminale la MWC 2015, de vreme ce pregăteşte &icirc;ncă un eveniment &icirc;n China. Jurnaliştii din această ţară au &icirc;nceput să primească invitaţiile la eveniment, care are o durată......

Se pare că HTC nu a prezentat toate noile sale terminale la MWC 2015, de vreme ce pregăteşte încă un eveniment în China. Jurnaliştii din această ţară au început să primească invitaţiile la eveniment, care are o durată... bizară.

Pe invitaţie stă scris "2015.3.11 - 3.17", ceea ce înseamnă o săptămână întreagă, deci ne aşteptam fie la o campanie lungă de teasere încununată cu un eveniment de lansare, fie la o expoziţie. Speculaţiile afirmă că, dacă vom vedea cu adevărat un eveniment pe 17 martie, atunci el va fi asociat debutului lui HTC One E9, care de altfel a primit certificarea TENAA chiar astăzi.

Putem vedea şi lansarea lui HTC One M9 Plus, care recent a avut parte de scăpări ce reconfirmau scannerul sau de amprente integrat în zona frontală în butonul Home fizic. Revenind la HTC One E9, el are o diagonală de phablet de 5.5 inch şi dacă ne luăm după zvonuri, ar putea include un procesor MediaTek MT6795, 3 GB RAM şi o cameră de 20 MP. Aparent, terminalul va costa 320 de dolari.

Ce părere aveti despre acest device şi credeţi că el va rămâne doar pe piaţa din China?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×