Samsung Z4, noul smartphone cu Tizen OS pregătit de sud-coreeni, va sosi cu bliț frontal; vedem manualul de utilizare

3.035 ori
<b>Samsung Z4, noul smartphone cu Tizen OS pregătit de sud-coreeni, va sosi cu bliț frontal; vedem manualul de utilizare</b>Sud-coreenii de la Samsung nu renunță la Tizen OS în zona smartphone și pregătesc debutul unui nou model numit Z4. Astăzi manualul acestui terminal ajunge pe web și vedem astfel cum se prezintă device-ul la capitolul design și aflăm că ni se va pune la

Ultima dată când am auzit de Tizen OS se făcea referire la faptul că acest sistem de operare dezvoltat de către Samsung ar fi plin de găuri de securitate. O analiză a celor de la Motherboard scotea la iveală informația cu pricina și mai aflam că problema majoră era reprezentată de către magazinul de aplicații Tizen ce livra cod malware către televizoare. 

Samsung Z4

Încă nu știm dacă Samsung a luat la cunoștiință acest aspect și dacă a lucrat la îmbunătățirea nivelului de siguranță, dar un lucru este clar și anume acela că foarte curând pe piață va debuta un nou smartphone cu acest OS. Este vorba despre Samsung Z4, telefon anterior certificat de către FCC și care astăzi își prezintă manualul de utilizare alături de design-ul adoptat.

La prima vedere acesta seamănă cu un soi de Galaxy S2 aș spune și aflăm că vom primi o cameră frontală cu bliț LED - dotare ce ar putea face cu ochiul publicului cu buget redus. Printre alte detalii dezvăluite se mai numără și faptul că acest telefon va oferi o baterie de 2050 mAh, un port microUSB v2.0, slot microSD și variante single și dual-SIM. Dacă doriți să aruncați o privire mai atentă asupra manualului de utilizare, îl aveți aici în format pdf.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×