LG V20 S primeşte trademark-ul pentru acest nume în Europa; Vine LG Isai Beat şi la noi?

917 ori
<b>LG V20 S primeşte trademark-ul pentru acest nume în Europa; Vine LG Isai Beat şi la noi?</b>În urmă cu doar câteva săptămâni pe piața japoneză era anunțat smartphone-ul LG Isai Beat LGV34, un soi de mini-LG V20 ce păstra display-ul dual, camera duală, dar și mare parte din dotările hardware. Singura schimbare majoră era reprezentată de către

E bine să fi european în aceste zile când americanii au ales între Hillary şi Trump, dar nu suntem mereu aşa norocoşi şi în zona tech. Galaxy Note 5 nu a ajuns oficial pe continentul nostru, iar LG V20 a ignorat şi el locul de pornire al Imperiului Roman. Totuşi, un nou trademark pentru un nume de handset ne dă speranţe.

LG V20 S

E vorba despre "LG V20 S", pentru care LG a primit dreptul de utilizare pe continentul european. El a fost înregistrat în Germania, în engleza şi germană, dar are acoperire internaţională. Nu avem detalii despre acest model, dar există câteva teorii asupra cărora putem specula. Fie e chiar LG V20 într-o variantă europeană, cu tot cu ecranul său secundar şi camerele duale la pachet, fie e acea variantă mai mică Isai Beat LGV34 din Japonia.

Să sperăm totuşi că nu vom păţi că brazilienii, care au primit un soi de LG G5 Lite în locul flagshipului G5. Se înlocuia acolo puternicul procesor cu un chipset mai degrabă midrange. LG V20 e un telefon excelent şi ar fi păcat să nu ajungă într-o formă sau alta pe continentul nostru. Şi dacă vreţi să ducem speculaţiile şi în altă direcţie, poate LG profită de casarea lui Note 7 şi ne oferă un device cu stylus, de la care ar veni acel "S" din nume.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×